Samsung i popularna pop grupa BTS predstavili specijalna izdanja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+

0
bts

Tvrtka Samsung Electronics je u suradnji sa svjetski poznatom pop grupom BTS predstavila specijalno BTS izdanje Samsung Galaxy S20+ pametnog telefona i Galaxy Buds+ bežičnih slušalica, pružajući obožavateljima diljem svijeta priliku za povezivanje sa svojim omiljenim bendom.

Dizajn BTS izdanja Galaxy S20+ uređaja uključuje ljubičasto staklo i metalno kućište, dok su Galaxy Buds+ bežične slušalice, kao i kućište za slušalice, također dostupni u ljubičastoj boji, uz logo benda i motiv srca. Osim toga, obožavatelji će u samom pakiranju naći BTS naljepnice, kao i kartice s fotografijama članova benda.

bts

BTS verzija Galaxy S20+ uređaja dostupna je u LTE verziji i dolazi s unaprijed instaliranim vizualima i platformom Weverse za povezivanje obožavatelja ovog benda. Zahvaljujući vrhunskoj kameri i fotoparatu Galaxy S20+ uređaja, obožavatelji mogu još lakše stvarati i dijeliti sadržaj te ostati povezani gdje god se nalaze.

BTS izdanje Galaxy Buds+ bežičnih slušalica približit će obožavatelje omiljenoj glazbi kroz dizajn uređaja, ali i vrhunsku kvalitetu zvuka. Uz AKG tehnologiju, Galaxy Buds+ bežične slušalice donose balansiran, detaljan i sveobuhvatan audio doživljaj, uz najbolji dvosmjerni zvučnik u klasi.

„BTS izdanja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+ bežičnih slušalica rezultat su suradnje između benda, čiji članovi kroz svoju glazbu šire ljubav i harmoniju i tvrtke Samsung, koja autentičnim inovacijama stvara bolju budućnost. Nadamo se da će ova suradnja biti izvor zabave za korisnike širom svijeta.”, izjavila je Stephanie Choi, viša potpredsjednica i direktorica globalnog marketinga mobilnih komunikacija, Samsung Electronics.

Prednarudžbe za posebno izdanje Galaxy Buds+ bežičnih slušalica moguće su od 19. lipnja do 5. srpnja putem službene internetske stranice, a uz prednarudžbu kao poklon dolazi i posebno izdanje bežičnog punjača. Također, prodaja BTS izdanja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+ bežičnih slušalica započinje 6. srpnja na sedmu godišnjicu ovog popularnog benda.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, fotoaparata, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, poluvodiča, LSI sustava i LED rješenja. Za najnovije vijesti molimo posjetite Samsung Newsroom na http://news.samsung.com

MPR