Samsung u suradnji s Carom Delevingne kreira Svemirski selfie

0

Nakon što je 2014. godine, zahvaljujući Samsungu i komičarki Ellen DeGeneres, na dodjeli Oscara snimljen jedan od najpoznatijih selfija s nikad većim brojem filmskih zvijezda, Samsung je ove godine odlučio podići selfije na sasvim novu razinu. Nevjerojatna snaga Galaxy S10 5G uređaja po prvi put u povijesti omogućit će kreiranje Svemirskog selfija, koji će biti predstavljen 23. listopada tijekom jedinstvenog zvjezdanog događaja.

Samsung svemirski selfie

Pionir Samsungovog Svemirskog selfija bit će Cara Delevingne, poznata glumica i manekenka, koju je ideja o intergalaktičkoj misiji i kreiranju ovog originalnog selfija u potpunosti očarala. Veliko oduševljenje podijelila je i sa svojim Instagram pratiteljima, navodeći kako joj je iznimno drago što će upravo ona imati priliku postati autorica prvog Svemirskog selfija. Nada se da će, kao zaštitno lice projekta, nadahnuti i druge da se uključe u novo razdoblje istraživanja svemira i društvenih medija.
Kako će funkcionirati SpaceSelfie misija?
Tijekom Samsungovog najnovijeg tehnološkog podviga na području Južne Dakote u SAD-u, Galaxy S10 5G pametni telefon bit će podignut pomoću velikog balona punjenog helijem na visinu od 20 000 metara.

Samsung svemirski selfieOvaj jedinstveni balon površine polovice košarkaškog terena kretat će se brzinom od 32 kilometara na sat i provesti 200 sati u stratosferi. Korisnici će imati priliku dobiti fotografiju s pozadinom svemira tako što će, koristeći svoj pametni telefon, snimiti selfie i poslati ga preko Nadzora misije projekta. Samsung svemirski selfie objedinit će dvije aplikacije posebno dizajnirane za S10 5G. Osim što će povezati uređaj i korisnika, aplikacije će omogućiti dijeljenje selfija na društvenim mrežama.

Vrhunska snaga i izdržljivost
Prethodno testiran na ekstremne uvjete i temperaturu do -65 stupnjeva Celzijevih, 6.7 inčni dinamički AMOLED zaslon Galaxy S10 5G uređaja dokazao je sposobnost djelovanja u otežanim uvjetima, uspješno izbjegavajući kondenzaciju i pucanje na visinama dvostruko većim od Mount Everesta. Napredne mogućnosti umjetne inteligencije i Wi-Fi-ja čine ga jednim od Samsungovih najinteligentnijih i najizdržljivijih uređaja.
Od početak svog postojanja, Samsung je donio brojne inovacije u tehnologiji zaslona – od zakrivljenih televizora, dvostrukog ruba zaslona do preklopnih pametnih telefona. Sada, radeći sa zrakoplovnim partnerom Flightline Films, Samsung svoju tehnologiju podiže na sljedeću razinu i korisnicima pruža priliku da na zaslonu dobiju svoj vlastiti Svemirski selfie. Više informacija pogledajte na https://samsung-spaceselfie.com/hr/hr/.