Stella Artois vodi filmoljupce u Cinestar Drive-In kino na poznate blockbuster filmske hitove

0
kino

Svi ljubitelji filmova mogu ponovno u kino, ali ovoga puta u retro izdanju. Upravo onako kako je i epidemiolozima prihvatljivo – s dovoljnom socijalnom distancom, u vlastitim automobilima. Naime, CineStar, najveći regionalni kino lanac, za svoje je fanove pripremio 16 popularnih filmova u Drive-In kinu, a Stella Artois ponosni je partner inicijative. Od 21. svibnja do 14. lipnja svakog vikenda na parkingu novootvorenog Arena Parka u Zagrebu prikazivat će se blockbusteri, a sve posjetitelje očekuju kokice, gratis piće te poklon pri odlasku.

Tim povodom na službenoj Stella Artois Facebook stranici od sutra, 21. svibnja, kreću nagradni natječaji u kojima se pozivaju fanovi da pokažu svoju kreativnost. Najkreativniji mogu osvojiti ulaznice za filmove: 1917. (28.5.), Prevarantice s Wall Streeta (5.6.) i Jojo Rabbit (14.6.).

Osim navedenih filmova, organizatori su pripremili ukupno 16 projekcija za četiri vikenda – od četvrtka do nedjelje svaki dan od 21. 30 sati. Kino je otvoreno od 20:30 sati, a na ulazu u Drive-In, nakon skeniranja ulaznice, svaki će posjetitelj dobiti dva paketa kokica 2GO te sponzorska pića. Na izlazu, nakon projekcije, posjetitelji će doma ponijeti Stella Artois limenke piva kao idealan završetak večeri. Stella Artois pripremila je za sve posjetitelje poklon iznenađenja.

Pregled svih projekcija nalazi se na CineStar službenoj web stranici, a kupnja paketa ulaznica je isključivo online. Broj mjesta za automobile je ograničen, a sva pravila ponašanja mogu se pronaći ovdje.

404