Tajna zdravih i njegovanih ruku leži u detoksu noktiju

0
Detoks

U Ružinim salonima možeš isprobati vrhunsku manikuru i pedikuru

Detoks ruku i noktiju izuzetno je bitan, kao što je bitan i detoks vlasišta i cjelokupnog tijela. S tim terminom se možda do sada niste susreli, no budući da mi u Ruži idemo korak ispred trendova, tako predstavljamo i ‘Nail & Detox Hand Spa’. U ovom tretmanu koristimo proizvode Bastien Gonzales, brenda za njegu noktiju, ruku i stopala nazvanom prema svom osnivaču, kojeg mnogi spremno nazivaju „kraljem pedikure“. Radi se o potpuno novom pristupu krhkim i lomljivim noktima, te suhoj i umornoj koži koja je već nekoliko godina proglašen najboljim spa tretmanom.

Detoks

DetoksRiječ je o tretmanima za ruke i stopala s proizvodima koji sadrže prirodna antibakterijska sredstva koja liječe male ozljede kože te osiguravaju pravilno vlaženje tkiva. Ujedno ona obnavljaju i oštećena tkiva, dok ekstrakt maline pruža konačan zdrav dodir. U svom sastavu Bastien Gonzales proizvodi imaju eterična ulja, ulje marelice, kalendule i vitamin E koji umiruju i jačaju površinu nokta, kao i okolnu epidermu te bolne kutikule. Kombinacija esencijalnih ulja i ljekovitih biljaka omekšava kutikule i štiti teksturu nokta od svakodnevnih nadražaja.

Detoks

Tretman započinje senzacionalnim uređajem Spa Mistom koji vodenom maglicom otvara naše pore na koži ruku ili stopala čime se omekšava koža te smanjuje napetost i težina mišića. Pritom omogućuje dubinsku hidratizaciju i penetriranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože ruku, čime je ona nahranjena i hidratizirana, a sami sastojci dulje vremena djeluju.