Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

0
fitness

Neovisno o tome čime se bavimo i što želimo postići, važno je održati motivaciju i kontinuitet. Kako bismo u tome uspjeli, osobito u novim i nepredvidivim okolnostima, moramo stvoriti i slijediti svakodnevnu rutinu. Gledajući njihovu pozitivnu stranu vidimo kako, zahvaljujući prednostima digitalnog doba, naprednoj tehnologiji te alternativnim načinima komunikacije, na raspolaganju imamo brojne aktivnosti.

U zdravom tijelu – zdrav duh

Radi pozitivnog učinka na zdravlje, dio svakodnevne rutine trebala bi biti i fizička aktivnost, koja dokazano poboljšava raspoloženje i stanje duha. Osim utjecaja hormona sreće, tzv. endorfina, tu je i činjenica da tijekom vježbanja nemamo vremena za negativne misli. Na vama je samo da odaberete omiljeni tip vježbe i postavite si ciljeve. Velika je prednost digitalnog doba što nas do pregršt ideja i inspiracije za zdrav i fit način života dijeli tek nekoliko klikova, pa slobodno možemo reći kako nam je ovaj tip sadržaja bliži nego ikada. Tako su, primjerice, u posljednje vrijeme svim korisnicima društvenih mreža na raspolaganju razni live treninzi fitness trenera, koji su odlučili besplatno ponuditi dodatan sadržaj te korisnim savjetima podržati svoje pratitelje. Također, njihove treninge možete gledati i na Samsung smart QLED televizorima.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=zfnKiJNZqvk

Izmjerite svoje rezultate i postavite realne ciljeve

Razni treninzi i vježbe opuštanja idealni su za zatvorene prostore, a kako ne bi ostali samo na ideji, valja imati i fitness pomoćnika. Neovisno o tome radite li dinamične vježbe, jogu, trening vaše omiljene fitness zvijezde ili vježbe na orbitreku, za mjerenje postignutih rezultata, poput otkucaja srca ili potrošnje kalorija, idealan je pametni sat. Jedan od pametnih satova s inovativnim značajkama je Samsung Galaxy Watch Active2 koji vam omogućuje postizanje fitness ciljeva, kontrolu stresa i količine sna, ali i povezanosti. Naime, samo jednim klikom moguće je primiti ili uspostaviti poziv, pristupiti društvenim mrežama i videozapisima te kreirati sadržaj.

fitness

Podrška koju želite na svakom koraku

Kada je Galaxy Watch Active2 uparen s Galaxy pametnim telefonom, opcija Watch Camera Controller na pametnom satu omogućuje jednostavno kreiranje sadržaja, dok bežična PowerShare značajka mobilnog telefona omogućuje brzo punjenje pametnog sata. Osim toga, sve Samsung usluge koje čine Galaxy ekosustav, a među kojima je i Samsung Health, savršeno su integrirane u pametni sat i mobilne uređaje. Tako uz Samsung Health s lakoćom možete postaviti ciljeve i pratiti napredak u razini aktivnosti, intenzitetu treninga, kvaliteti sna, kalorijskom unosu i unosu vode. Također, Galaxy i drugi nosivi uređaji spremni su podržati žene na svakom koraku jer opcija Women`s Health nudi korisnu podršku za praćenje menstrualnog ciklusa, upravljanje povezanim simptomima te personalizirane uvide i sadržaje putem vašeg partnera, Glow.

Uživajte u prednostima moderne tehnologije i iskoristite svaki slobodni trenutak kako biste došli do željene fitness razine i održali vrhunsku kondiciju. I ne zaboravite, ključ fitnessa je motivacija. Stoga, podijelite sadržaj s drugima, ostanite u kontaktu putem telefona i društvenih mreža i potaknite prijatelje i obitelj da postanu zdraviji na zabavniji interaktivni način uz Samsung Health Together. Iako smo daleko, možemo biti bliži nego ikada čuvajući i motivirajući sebe i druge!

MPR