Valamar najavljuje otvorenje HVAR [PLACESHOTEL] live streamingom DJ nastupa

1
PlacesHotel

Prvi hotel pod novim Valamarovim lifestyle brendom HVAR [ PLACESHOTEL ] u Starom Gradu na Hvaru će prema sadašnjim planovima primiti prve goste u subotu 21. svibnja, a točno 50 dana prije otvaranja hotela – u četvrtak, 1. travnja od 18 do 19:30 sati – Valamar će na terasi samog hotela ugostiti DJ-eve čiji će nastup biti uživo streaman na Valamarovom YouTube kanalu i Facebook stranici.

PlacesHotel
DJ Yakka

DJ-evi Yakka i dvojac Grabber & Dobrilla gledateljima će kroz pomno složene house setove prenijeti atmosferu boravka u HVAR [ PLACESHOTEL ], a za sve koji će pratiti live stream event i koji ovo ljeto žele provesti na poznatom party otoku Valamar je pripremio posebno iznenađenje, te ih poziva da potraže iznenađenje i zabave se uz [PLACESDJSET] na sljedećim linkovima:

Facebook event link: https://fb.me/e/46oKOwziW

YouTube link: https://youtu.be/ICBO9bw0VYs

Domagoj Jakić, umjetničkog imena Yakka, na elektroničkoj glazbenoj sceni djeluje kao DJ i producent od 2009. godine, a danas slovi kao jedan od najboljih i najuspješnijih hrvatskih house DJ-eva. Među njegovim najuspješnijim remix suradnjama s domaćim glazbenicima ističu se Detour, Nipplepeople, Ivana Kindl, Krankšvester, Mario Huljev i drugi. Producentski i DJ dvojac Grabber & Dobrilla zajedno rade već 18 godina, a iza sebe imaju brojna izdanja na domaćim i inozemnim etiketama, te remixeve za neke od najpoznatijih svjetskih producenata, uključujući i zajednički remix za legendarne Dzihan & Kamien.

PlacesHotel
Grabber & Dobrilla

Novi Valamarov lifestyle brend [PLACES] u fokus stavlja jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu, odnosno interpretira ono što je najvrijednije u destinaciji i na taj način se obraća modernim putnicima, prvenstveno „milenijalcima“, koji posebno vrednuju jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost. Više o [PLACES] by Valamar brendu, kao i o samom HVAR [ PLACESHOTEL ] možete pronaći na sljedećem linku: https://www.valamar.com/hr/brand/places

PlacesHotel

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta u poznatim turističkim destinacijama u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji.

404