Vive Cosmos na odličnom popustu

0
Vive Cosmos

Nova godina, nova tehnologija! Samo ovaj tjedan možete uštedjeti i nabaviti potpuno novi Vive Cosmos po novoj, sniženoj cijeni.

Tko kaže da siječanj mora biti najdepresivniji mjesec? Razvedrite si raspoloženje sjajnom uštedom na najnovijem VIVE sustavu – Cosmos sada za 5.999,00 kn u Linksu i Mikronisu. Vive Cosmos otvara nove svjetove svojom jednostavnom postavom, impresivnom grafikom i jedinstvenim flip-up dizajnom izrađenim za cjelodnevno igranje.
Vive Cosmos najnoviji je premium PC VR temeljen na najnovijoj tehnologiji. Jednostavnost, udobnost i performanse su na prvom mjestu ovog svestranog naglavnog sustava koji će s vremenom rasti zajedno s vama, omogućavajući korisnicima da godinama uživaju u Cosmosu.
Uz potpuno novi Vive, svi kupci dobit će i 6 mjeseci VIVEPORT Infinity besplatno. Viveport Infinity pruža neograničen pristup stotinama najbolje ocijenjenih VR aplikacija, igara i videozapisa. Bilo da se radi o borbi za pobjedu u Gargantua mačevima, klasičnoj zombi ljudskoj ljubavnoj priči s Gloomy Eyesom ili preživljavanju zastrašujućih strahota u Pet noći na Freddyjevoj VR igri: Help Wanted, Infinity ima ponešto za svakoga.
Ova ponuda Vive Cosmosa vrijedi od četvrtka, 16. siječnja do srijede 22. siječnja, u Links i Mikronis trgovinama i web shopu stoga brzo reagirajte!