Bellabeat otvara vrata svojeg dućana u Miamiju

0
BELLABEAT

Bellabeat kao lider u stvaranju wellness tehnologije namijenjene isključivo ženama nastavlja s projektima otvaranja dućana po prestižnim svjetskim lokacijama. 

Prestižne lokacije nisu strane ovom wellness tech brandu koji je vrata svojih prvih dućana otvorio u centru Pariza, Berlina i Amsterdama. Bellabeat nastavlja ovaj impresivni niz otvaranjem dućana po Americi. Miami je samo prva od uzbudljivih novih destinacija.

„Dugo smo radili na projektu otvaranja naših dućana po Europi i sretni smo što smo napokon krenuli sa otvaranjima i u Americi. Miami je samo početak našeg US putovanja jer dućane planiramo otvarati po cijeloj zemlji. Ovim uzbudljivim projektom želimo još jednom pokazati kako je Bellabeat više od tech branda i kako otvaranjem dućana želimo korisnicama pružiti community iskustvo gdje će moći saznati sve o tome kako na najbolji mogući način postići svoje optimalno zdravlje.” rekao je Sandro Mur, osnivač Bellabeata.

BELLABEAT

Posebno dizajniran za žene i žensko tijelo Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo. Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

Europski dućani poslužili su kao svojevrsna platforma gdje žene mogu doći i sudjelovati u raznim radionicama kao što su yoga, pilates, edukcije o prehrani ali i edukacije o pravilnom praćenju menstrualnog ciklusa. Ovakav princip prezentiranja brenda Bellabeat planira i u svojim američkim dućanima.

BELLABEAT

„Glavna misija Bellabeata, oduvijek je bila osnažiti i osvijestit žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika. Otvaranjem dućana želimo našu tehnologiju staviti u vaše ruke kako biste odmah i na licu mjesta vidjeli na koji način možete pratiti svoj životni ritam.” objasnila nam Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata.

Postoji razlog zašto se Bellabeat web stranica srušila tijekom prošlogodišnjeg lansiranja Ivyja, prve  pametne narukvice koja je napravljena samo za žene te koja pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Žene posvuda jedva su čekale vidjeti kako će im “najpametniji komad nakita” pomoći da postignu optimalno zdravlje i dobrobit kroz svoja životna putovanja.

Više o Bellabeatu i novom Ivy proizvodu pronađite na https://bellabeat.com/ivy/

Bellabeat je vodeća wellness tehnološka tvrtka fokusirana na osnaživanje žena. Osnovana je 2014. godine, nakon što je na Y-kombinatoru osvojila nagradu “Top 3 Startup” u svojoj kategoriji, a 2015. godine Europas nagradu “Best Health Startup”. Bellabeat gradi tehnološki najnapredniji senzor i softversku tehnologiju koja prati holističke wellness podatke kako bi pomogla ženama optimizirati svoj napredak shvaćanjem vlastitih podataka i praćenjem smjernica za njegovo poboljšanje. Sve to rezultira hiper-personaliziranim preporukama temeljenim na podacima prikupljenim cjelodnevnim praćenjem zdravlja kako bi korisnice mogle brže postići željeno psihofizičko stanje – postati najbolja verzija sebe. Bellabeat je do sada prodao više od 2 milijuna svojih uređaja i ima više od 8 milijuna korisnica na svojoj platformi. Sjedište tvrtke je u San Franciscu, a uredi u Velikoj Britaniji, Hrvatskoj i Aziji sa više od 100 zaposlenih i trenutnim ubrzanim rastom od 20% mjesečno.

www.bellabeat.com

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE