BODYSWAPS SE PRIDRUŽIO HTC VIVE X VR AKCELERATORU

0
Bodyswaps

Bodyswaps, VR specijalist za obuku mekih vještina, danas je najavio potporu HTC-ovog Vive X VR akceleratora što predstavlja pridruživanje najaktivnijem portfelju ulagača u XR, s preko 100 kompanija iz portfelja Vive X-a. Sada kada je Bodyswaps postao kompanija s potporom VIVE X programa, dobit će dodatna sredstva i poslovnu podršku što će omogućiti njihove ambicije da postignu revoluciju u obuci mekih vještina.

„Uz podršku i ulaganje Vive X-a, planiramo učiniti naše rješenje dostupnim na više platformi, proširiti našu biblioteku simulacija mekih vještina i razviti naša analitička rješenja kako bismo klijentima pružili podatke o ponašanju u realnom mjerilu.“ izjavio je Christophe Mallet, suosnivač, BODYSWAPS.

“Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti Bodyswaps kao jedan od najnovijih startupa u Europi koji će dobiti podršku VIVE X-a. Mi smo se našim najnovijim ulaganjima fokusirali na VR za poduzeća i vjerujemo kako je obuka mekih vještina područje s posebno velikim potencijalom rasta. Bodyswaps isktaknuo se zbog svog inovativnog i skalabilnog pristupa učenju VR-a, koji seže u više različitih industrija” rekao je Dave Haynes, Direktor Vive X & Developer Ecosystem, HTC Vive.

Body swaps je istinski uspješna imerzivna tech priča iz Velike Britanije, a suosnivači Julien Denoel i Christophe Mallet začeli su ideju na imerzivnom tehnološkom akceleratoru tvrtke Augmentor Digital Catapult. Nakon što ih je angažirala Humanitarian Leadership Academy da stvore nagrađivani program Safeguarding VR: Bodyswaps je sada na putu da postane jedan od vodećih pionira u sektoru obuke za VR. Uz svoja nedavno stečena financiranja, ne samo od Vive X-a već i od Innovate UK-a, Bodyswaps planira ponuditi softver kao uslužni proizvod za transformaciju daljinskog softverskog treninga u skali.

Od lipnja 2020. Bodyswaps će objaviti svoju prvu seriju simulacija softverskih vještina koje se ne nalaze na uobičajenom nivou, omogućavajući učenicima da vježbaju slušanje, komunikaciju i uključivo upravljanje u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Nova platforma je jedini alat za daljinsko VR učenje za stvaranje inovativnih scenarija igranja uloga koristeći AI, gdje polaznici mogu djelovati svojim vlastitim glasom te mijenjati perspektive kako bi se promatrali unatrag i naučili kroz samorefleksiju.

Dosadašnji rezultati pokazuju kako korisnici prijavljuju neviđenu razinu angažmana, kao i značajno poboljšanje samopouzdanja za primjenu novo stečenih vještina u stvarnim situacijama.

Bodyswaps će se pridružiti istaknutoj skupini AR / VR vizionara i poduzetnika. Misija Vive X-a je potpomoći rast i razvoj globalnog AR / VR ekosustava podržavajući startupe i pružajući im operativnu ekpertizu i financiranje. Pored ulaganja u vlasnički kapital, Vive X usko surađuje s tvrtkama koje su dio programa u operativnom i komercijalnom smislu.

O BODYSWAPS-u

BODYSWAPS je cjelovito trening rješenje za meke vještine namjenjeno korporacijama i obrazovnim organizacijama koje kombiniraju učenja o ponašanju, podatke i imerzivne VR simulacije kako bi stvorili duboku i trajnu promjenu u ponašanju. Platforma nudi realne scenarije na radnom mjestu kako bi učenici mogli igrati uloge s virtualnim likovima, istraživati problematične i izazovne situacije te učiti kroz promatranje vlastitog ponašanja. Pomoću BODYSWAPS-a, organizacije svih veličina mogu poboljšati svoje programe obuke pristupačnim iskustvom učenja daleko učinkovitije nego tradicionalnim mrežnim vježbama ili čak olakšanim igranjem uloga. Za više informacija o BODYSWAPS posjetite https://bodyswaps.co/

O HTC VIVE-u

HTC VIVE vrhunska je platforma virtualne realnosti (VR) i ekosustav koji stvara uvjerljiva iskustva virtualne realnosti za poduzeća i potrošače. Ekosustav VIVE temelji se na vrhunskom hardveru, softveru i sadržaju virtualne realnosti. Poduzeće VIVE obuhvaća najbolji XR-hardver u klasi; platformu i trgovinu aplikacija VIVEPORT; poslovna rješenja VIVE za poslovne korisnike; VIVE X, poslovni akcelerator za virtualnu realnost vrijedan 100 milijuna dolara; VIVE STUDIOS, studio za zabavni sadržaj, igre i poslovni sadržaj; VIVE ARTS za kulturne inicijative. Za više informacija o VIVE-u, molimo posjetite www.vive.com.

ŠARENI ARTIKL