Pametni redizajn doma uz Philips tehnologiju

1
Philips

Od 15. svibnja do 15. srpnja svaki kupac Philips XXL televizora dijagonale  55’’ i veće može se registrirati za 3 godine dodatne sigurnosti

Ako već dulje vrijeme razmišljate o preuređenju doma, no niste sigurni gdje i kako započeti možda je najbolje krenuti malo po malo – od detalja koji čine razliku. Gdje onda početi kada je u pitanju centralni dio vašeg doma? Dnevni boravak je važan dio našeg privatnog prostora, mjesto u kojem mnogi provode najviše vremena i organiziraju okupljanja s najdražom ekipom, obitelji ili se jednostavno posvete sami sebe uz tzv. self care.

Uz samo jedan detalj moguće je u potpunosti promijeniti interijer, atmosferu i kvalitetu vremena koju provodite u dnevnom boravku. Radi se o neizostavnoj tehnologiji u svakom domu, TV uređaju, koju sada možete osigurati uz novu pogodnost koju donosi Philips TV. Od 15. svibnja do 15. srpnja ove godine svaki kupac Philips XXL televizora dijagonale 55’’ i veće može se samostalno registrirati i dobiti, uz postojeće 2, još 3 godine dodatne sigurnosti! Upute za registraciju nalaze se na Philips.hr službenoj stranici.

Veće dijagonale za moderan dom

Philips TV nastoji ojačati svoju prednost u izvedbi slike i zaslona usredotočujući se na XXL (izuzetno velike) veličine zaslona u prvoj polovici 2021. godine. Ovi TV uređaji ističu se zbog vodećih paketa vrhunskih performansi slike i zvuka koje prati kvalitetan europski dizajn. Reprodukcija i spektar boja su impresivni, a kada se to spoji s izuzetno velikim ekranom rezultat je vrlo realistična slika i potpuno iskustvo gledanja. Osim tehnološke funkcionalnosti, veliki zaslon može vašem domu može dati dozu urbanosti i moderan ton, a zahvaljujući tankom i minimalističkom dizajnu uklopit će se u svaki prostor.

Ambilight tehnologija za posebnu atmosferu

Philips televizori omogućuju nezaboravno iskustvo gledanja zahvaljujući Ambilight tehnologiji. Ambilight tehnologija sastoji se od inteligentnih LED dioda koje se nalaze iza rubova zaslona i emitiraju boje sa zaslona na zid u stvarnom vremenu. Posebna atmosfera se postiže uz dinamične svjetlosne efekte, a nakon jednog isprobavanja bit će nezamislivo gledanje televizije bez ove tehnologije. Na ovaj način televizor možete iskoristiti i za kreiranje željenog ugođaja u dnevnom boravku dok pijete piće s prijateljima ili se opuštate uz omiljenu glazbu.Philips

Uživanje u različitim sadržajima uz Smart TV

Naravno, uloga Philips TV uređaja nije ograničena samo na uređenje i posebnu atmosferu doma. Philips televizori uz Smart TV tehnologiju omogućuju jednostavan pristup uslugama kao što su Netflix, YouTube i Disney+. Uz Smart TV moguće je pronaći razne filmove i igre u kojima će uživati svaki član kućanstva. A vrhunska kvaliteta slike i genijalna Philips Ambilight tehnologija nisu ni u ovom slučaju izostavljene. Osim toga, Philips Smart TV može prikazati sadržaj izrađen u bilo kojem HDR formatu i pametno povećati rezoluciju snimki slabije kvalitete za uvijek sjajne rezultate.

Vrhunske performanse i kvalitetna tehnologija uz mogućnost dodatne sigurnosti mogu biti odlična kombinacija za sve osobe kojima je došao trenutak za unaprjeđenje doma s novom tehnologijom. Pripremite se za uređenje i pronađite više informacija o dodatnoj sigurnosti na Philips službenoj stranici.

ENIGMA