Čak tri turističke nagrade otišle u Vukovarsko-srijemsku županiju

0
Rujana

Oni su Simply the Best! Za kreativnost i doprinos razvoju turističke ponude nagradu za osobu godine dobila je Rujana Bušić Srpak, restoran hotela Dunav osvojio je drugo, a Domestic House Lola treće mjesto

Rujana Bušić Srpak, direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije osvojila je nagradu Simply the Best za Osobu godine. Ovo priznanje koje u suradnji s Udruženjem hrvatskih putničkih agencija (UHPA) dodjeljuje časopis Way to Croatia, dobila je za prošlu, nikad težu turističku godinu i to za kreativnost i doprinos razvoju turističke ponude. A biti kreativan u doba pandemijske krize uistinu nije bilo lako. No, nije odustajala.

Rujana Bušić Srpak

„S kolegama iz još četiri slavonske turističke zajednice odmah nakon lockdowna Rujana Bušić Srpak plasirala je novu platformu Slavonia.Travel, a inovativnima konceptima i prezentacijama promovira najjače adute županije. Kako prošle godine nije bilo poslovno-turističke burze PUT iz poznatih razloga, direktorici TZ Vukovarsko-srijemske županije, kao i svim dobitnicima za prošlu godinu nagrade ćemo uručiti krajem studenog na ovogodišnjoj manifestaciji u Crikvenici“, ističe Borislav Šimenc, urednik časopisa Way to Croatia.

Ovo nije jedina nagrada Simply the Best koja je otišla u Vukovarsko-srijemsku županiju. Restoran iločkog hotela Dunav osvojio je drugo mjesto u kategoriji Ugostiteljstvo/objekt s ponudom tradicijske hrane i pića, a novi objekt Domestic House Lola otvoren prošle godine treći je u kategoriji Ugostiteljstvo – objekti s ponudom smještaja/Novi projekt u turizmu.

„Razvoj destinacije zajednički je posao svih dionika u destinaciji i svaka kreativnost je vidljiva ako je oživljena. Bez partnera u destinaciji koji razumiju i prihvaćaju zajednički pristup razvoju i promociji destinacije nema niti pojedinačnog niti zajedničkog uspjeha. Ne može se dovoljno naglasiti važnost otvorene komunikacije obogaćene uzajamnim povjerenjem, pa upravo iz tog razloga posebno vesele tri priznanja koja su došla u Srijem i Slavoniju, Vukovarsko-srijemsku županiju kao potvrda zajedničkog rada na razvoju sadržaja u destinaciji, ali i njihove kvalitete. Ovo je ujedno i poticaj da nastavimo i dalje iz godine u godinu podizati ljestvicu kvalitete“, poručuje Bušić Srpak.