Duga i zdrava kosa uz Ružu i Slavic Hair ekstenzije!

0
kosa

Opće je poznato kako je duga i zdrava kosa za većinu žena nemoguća misija. Mnogim ženama je teško pustiti dugu kosu koja će istovremeno biti njegovana i zdrava te su upravo ekstenzije savršen izbor za njih. Osim dužine, ekstenzije su idealno riješenje za sve žene koje muči problem tanke ili rijetke kose koja se ugradnjom ekstenzija može lijepo popuniti i dobiti željenu formu.

kosa

Kultni zagrebački frizerski salon Ruža, s tradicijom dugom 45 godina, ovih dana predstavio je novu suradnju s profesionalnim brandom za ekstenzije – Slavic Hair!

Slavic Hair Company osnovana je 1999. godine u Rusiji i prvo je imala za cilj prikupljanje djevičanske ruske kose širom svijeta. Postigavši sjajne rezultate u ovom poslu započeli su vlastitu proizvodnju nadogradnji za kosu vrhunske kvalitete od prirodne slavenske i europske kose. Njihov glavni cilj je usrećiti milijune žena širom svijeta s dugom, lijepom, zdravom i svilenkastom kosom te dokazati da su visokokvalitetni dodaci za kosu pristupačni svima.

kosa

Slavenska kosa smatra se najboljom kosom na svijetu. Cijenjena je zbog svoje meke, svilenkaste strukture, prirodnog sjaja i podatnosti. Često se naziva i „Rusko zlato“, jer 90% ove kose doniraju Ruskinje.

Svaki pojedini pramen sirove slavenske kose ima svoju povijest, svoju jedinstvenu teksturu i nijansu boje. I to je glavna vrijednost za Europljanku koja se želi istaknuti iz gomile!

Zahvaljujući svojoj mekoći i prirodnim svijetlim bojama ne treba jako izbjeljivanje u usporedbi s kineskom i indijskom sirovom kosom. Nikad ne gubi na svojoj mekoći, gipkosti i nježnosti što značajno unapređuje mogućnosti samoga branda

STILLISSIMO