Eko Limach Fest – zelena edukacija kroz igru za male i velike u srcu grada

0
Eko

Eko Limach Fest malim i velikim limachima, 13. lipnja od 9:30 do 15:30 sati, donosi druženje, edukacije i igru u srcu Zagreba. Cjelodnevni program održat će se u okviru Projekta Ilica: Q’Art, u prostoru zelenog dvorišta Akademije likovnih umjetnosti.

ELF ekipa organizirala je čak 20 interaktivnih radionica. Popis je šarolik, od onih plesnih ili posvećenih sportu, preko radionica čitanja i interaktivnog pripovjedanja do onih u kojima je fokus na zaštiti okoliša i klimatskim promjenama, čišćenju prirode i mora, i naravno, recikliranju, sve do učenja o zaštiti pčela.

Raspored radionica možete vidjeti ovdje: https://ekolimachfest.com/2021/06/03/eko-limach-fest-2021/

Sve radionice će, kao i u dosadašnjim izdanjima Eko Limach Festa, voditi prijatelji festivala, educirani voditelji koji će svoje aktivnosti provoditi uvažavajući sve epidemiološke mjere.

Eko Limach Fest je namijenjen djeci od 3 do 12 godina koja kroz razne edukativno-kreativne radionice, igru, sport i glazbu interaktivno sudjeluju u programu, uče o održivom razvoju, važnosti očuvanja prirode te usvajanju zdravih prehrambenih i sportskih navika.

Vizija festivala je održiva zajednica koja brine za svoje članove i savjesno se odnosi prema ekosustavu u kojemu obitava.

U povodu ovog izdanja festivala organizatori su malim i velikim limachima poslali važnu poruku: “Nadamo se da je ovo novi početak i da nas nikakvi virusi više neće u druženjima spriječiti. I da ćemo u budućnosti samo našu prirodu i grad liječiti. Posaditi, izgraditi, očistiti, reciklirati, pričom jedni druge motivirati, primjerima inspirirati, rukama kreirati – bolji svijet.” 💚

Od prvog izdanja ELF MOTO je: Oblikuj svoj svijet!

Dođite na Eko Limach Fest i učimo zajedno kako to učiniti.

Voditelj programa je poznati glumac Miro Čabraja kojemu će asistirati njegov ljubimac, već svima poznati, simpatični praščić ELF.

Ulaz na sve programe je za sve posjetitelje u potpunosti slobodan!

Besplatni sadržaj omogućen je u suradnji s brojnim prijateljima festivala.

FB event: https://fb.me/e/3ZYsFXfsE

PAPRIKA