Geberit Selnova – klasična bezvremenost kupaonske linije

1
SELNOVA

Svojim klasičnim linijama, Geberit Selnova kupaonska linija može se uklopiti u bilo koju kupaonicu. Geberit je odabrao jednostavan i diskretan dizajn te je doveo funkcionalnost u prvi plan. Geberit Selnova se izdvaja izvanrednom vrijednosti za uloženi novac i beskompromisno visokom kvalitetom koja je postala sinonim za Geberit.

Uz našu stručnost u području sanitarne tehnologije, dizajna i inovativnih funkcija, možemo Vam otvoriti nove mogućnosti u pogledu planiranja, projektiranja i uređenja kupaonica. Proširenjem asortimana ova, klasična kupaonska linija, upotpunjuje se proizvodima modernih formi. Proizvodi su atraktivni, te se mogu koristiti u projektima rekonstrukcija kupanica ili pri uređenju potpuno novih kupaonica.

 

UMIVAONICI

Linija je karakterizirana prirodno mekom geometrijom s nježnim zaobljenim crtama. Ono što umivaonici još imaju zajedničko mekano je zaobljeni unutrašnji bazen i tanki rub bazena koji prelazi u široku plohu za montažu slavine, koja služi kao prostor za pohranu.

LADICE S MEKIM ZATVARANJEM/ IZVLAČANJEM

Novi, uglađeni umivaonici Geberit Selnova kombinirani su s jasnim pravokutnim dizajnom i organski oblikovanim unutrašnjim bazenom. Oni čine savršenu cjelinu s pripadajućim bazama za umivaonik i pratećim kupaonskim namještajem. Namještaj je dostupan u bojama svijetlog i tamnog oraha, boji lave u mat laku te bijele s visokim sjajem.

WC ŠKOLJKE I BIDEI
Geberit Selnova linija nudi široki raspon konzolnih i podnih WC školjki za svaku kupaonicu. Uz WC školjku, moguće je odabrati i bide istog dizajna.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE