Geberit VariForm – Nova boja, nove kombinacije

0
VariForm

Geberit VariForm dizajnerski koncept umivaonika temelji se na četiri najvažnija geometrijska oblika i dostupan je u okrugloj, ovalnoj, eliptičnoj i pravokutnoj formi. Koncept umivaonika zaokružuju Geberit VariForm nadpultni umivaonici koji su od sada dostupni u novoj boji.

POTPUNOST OBLIKA I FUNKCIJA

Moderan minimalistički dizajn naglašen je tankom gornjom pločom debljine svega 4 mm koja je obrubljena crnom linijom. Elementi stvaraju puno prostora za odlaganje. Površine su otporne na vlagu i ogrebotine. Blago produžena gornja ploča prednjeg dijela sprječava da voda kaplje po ladicama. Ladice su jednostavne i elegantne te se otvaraju potiskom.

Baze za umivaonik i bočni elementi mogu se kombinirati na različite načine. Izbor okruglog, pravokutnog, ovalnog ili eliptičnog oblika nadpultnog umivaonika pruža razna rješenja za ugradnju u kupaonicama.

POVRŠINE KUPAONSKOG NAMJEŠTAJA

Klasična bijela, moderna boja lava mat, prirodni hrast i tamni orah hikori. Površine kupaonskog namještaja VariForm nude varijante koje odgovaraju svakom stilu interijera. Elegantni crni rub oko površine za odlaganje daje završnu notu minimalističkom dizajnu.

• Reducirani minimalistički suvremeni dizajn

• Prostrane površine za odlaganje

• Savršena funkcionalnost uz ladice sa sustavom push-to-open (otvaranje pritiskom) za kupaonske elemente

• Ladica bez izreza zahvaljujući sifonu za uštedu prostora

• Baza za umivaonik može se kombinirati s bočnim elementima lijevo i desno

Dostupno od 1. svibnja 2021.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE