Upoznajte najnoviji SPF fluid i kremu uz koje će koža biti svakodnevno zaštićena i hidratizirana

0
Olival

Postoje dani kad volimo uživati u svim onim ritualima koje nam omogućuju naši brižno birani kozmetički preparati – pilinzi, maske, tonici, serumi, kreme, fludi… No, ti dani u kojima se volimo razmaziti ipak trebaju ostati posebni. U ubrzanoj svakodnevici svaka je minuta dragocjena, pa težimo dnevnoj rutini sa što manje koraka na koju ćemo trošiti – manje vremena!

Misleći upravo na naše vrijeme, Olival ovog proljeća predstavlja dva nova proizvoda za svakodnevnu njegu kože lica koje odlikuju visoki zaštitni faktori.

Olival Professional krema za lice SPF 50 divan je matirajući mousse namijenjen svim tipovima kože i posebno prilagođen mješovitoj i masnoj koži lica i vrata. Zahvaljujući sposobnosti brzog upijanja – nakon čega ostaje tek baršunasti mat finiš, posebno će se svidjeti onima koji žele matirani ten tijekom cijelog dana. Nakon njegova korištenja nema neugodnog osjećaja težine na koži, lice je nahranjeno, zaštićeno od štetnog sunčevog zračenja i spremno za sve dnevne izazove.

Olival

Olival Professional fluid za lice SPF 30, drugi Olivalov novitet za proljeće 2021., vrlo je lagani dnevni fluid za sve tipove kože s posebnim naglaskom na suhu i osjetljivu kožu lica i vrata. Njegova svilenkasta tekstura upija se iznimno brzo čineći kožu odlično hidratiziranom uz neodoljivi prirodni sjaj i nježan osjećaj mekoće, sve ono što želimo za svoje lice kad osjetimo proljetni umor.

Olival

No, kako nam zapravo novi Olivalovi proizvodi štede vrijeme?

Olival Professional krema za lice SPF 50, baš kao i Olival Professional fluid za lice SPF 30 pružaju cjelodnevnu njegu, hrane i hidratiziraju kožu lica i vrata, pa prije nanošenja ovih proizvoda s visokim zaštitnim faktorima nije potrebno nanositi uobičajenu hidratantnu kremu! Štoviše, uz cjelovitu visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja ovi su proizvodi i izvrsna make up podloga, a preporuka je da ih nanosite kao zadnji korak jutarnje njege, nakon umivanja (čišćenja) lica i nanošenja tonika i(li) seruma, a  posebno su se pokazali kao izvrsni u kombinaciji sa serumima baziranim na vitaminu C u jutarnjoj rutini.

Olivalovi noviteti obogaćeni su niacinamidom (vitamin B3) koji reducira pojavu nepravilnosti, regulira lučenje sebuma i vidljivost pora, te ujednačava ton i teksturu kože. Antioksidans ubikvinon ili koenzim Q10 još je jedan ključni sastojak koji štiti od slobodnih radikala nastalih UV zračenjem i okolišnim stresorima, stimulira sintezu kolagena, umiruje kožu i djeluje prevenirajuće na znakove preuranjenog starenja. Osim toga, proizvodi ne ostavljaju bijele tragove, ne sadrže dodane boje i mirise, te su laboratorijski testirani.

Iako nakon zime i s pojavom prvih sunčevih zraka postajemo svjesniji štetnog UVA i UVB zračenja, pa u proljeće veću pažnju posvećujemo proizvodima sa zaštitnim faktorima, Olival Professional krema za lice SPF 50 i Olival Professional fluid za lice SPF 30 proizvodi su koje možete koristiti tijekom cijele godine, jer između ostalog pri formuliranju ovih proizvoda, Olivalovi stručnjaci posebno su razmišljali o korisnicima retinoida i kiselina u večernjoj rutini kojima su zaštita od sunca i proizvodi sa zaštitnim faktorom neizostavni dio rutine svih 365 dana godišnje.

Za odlikaše! Za još bolje rezultate Olival Professional krema za lice SPF 50 i Olival Professional fluid za lice SPF 30 odlično se kombiniraju s ostalim Olival Professional proizvodima s aktivnim tvarima poput vitamina C i peptida.

Olival Professional krema za lice SPF 50 i Olival Professional fluid za lice SPF 30 dostupni su u svim drogerijama i na web shopu www.olival.hr

Preporučene MPC:

Olival Professional krema za lice SPF 50: 99,90 kn

Olival Professional fluid za lice SPF 30: 89,90 kn

 

Facebook:  https://www.facebook.com/Olival.Cosmetics/

Instagram: olival_cosmetics