Havaianas oživljava najljepše doba godine – proljeće

1
Sakura

Posebna kolekcija SAKURA nastala je u suradnji s modnim ikonama Tokija poznatim pod imenom AMIAYA

Sakura ili cvijet trešnje, poznat je kao jedan od kultnih cvjetova koji obilježava početak proljeća u mnogim zemljama, posebice u azijskim regijama poput Kine, Japana i Tajvana. Sakura privlači pažnju lokalne i međunarodne publike koja iščekuje trenutke odnosno kratka razdoblja cvjetanja u kojima može vidjeti njegovu ljepotu u punom sjaju. Havaianas lansira posebnu kolekciju Sakura u znak proslave radosti i dobre energije koju proljeće donosi.

Sakura

U doba kada su radi pandemije ograničena putovanja, Havaianas se nada da će svima, gdje god se nalazili, približiti sezonu Sakure s divnom kolekcijom koju krase latice cvjetova, sve do trenutka kada će svatko tko poželi moći putovati i uživati u ljepoti rascvjetanog Sakura drveća. Kolekcija se sastoji od dva Slim modela koji su dostupni u dvije boje te ukrašeni cvijetom koji se nalazi na rose gold remenčićima. Japanke su u potpunosti izrađene u Brazilu, a da bi se željeni outfit mogao upotpuniti u kolekciji se nalazi i prepoznatljiva torbica koja se može nositi preko tijela, izrađena od polu-transparentnog silikona s podesivim remenom na kojem se nalaze ,za ovu kolekciju neizostavni, Sakura cvjetovi.

Sakura

Kako bi proslavili lansiranje ove kolekcije, Havaianas surađuje s modnim ikonama Tokija pod imenom AMIAYA. Modne influencerice, sestre blizanke, AMI i AYA (ili zajedno poznate kao AMIAYA) preuzimaju modni svijet svojim jedinstvenim stilom i načinom stiliziranja originalnih kombinacija. Poznati duo započeo je sa streetstyle fotografijama na Harajuku, a njihov zaštitni znak, bob frizure u hot pink boji i ekscentrični stil ne mogu nikome promaknuti. Havaianas je već surađivao s blizankama, koje zajedno imaju ukupno 558 tisuća pratitelja, i na lansiranju Tradi Zori kolekcije u 2020. godini.

AMIAYA zahvaljujući originalnom, ali urbanom stilu prikazuju kolekciju kao dio modernog gradskog života i dio urbanih ulica Tokija. Lokacija snimanja je ASAKUSA, a iza objektiva fotoaparata nalazi se Kisshomaru Shimamura koji se nalazi na dobrom putu i usponu u industriji.

Za sve one koji svoju kolekciju Havaianasica odluče obogatiti ovim modelom, Havaianas je omogućio najautentičniji doživljaj hanamija (tradicionalnog japanskog običaja uživanja u ljepoti cvijeta Sakure). Uz Instagram filter na službenom profilu brenda, pomoću tehnologije proširene stvarnosti (AR) svatko može uživati u impresivnom iskustvu i na tren otputovati miljama daleko! Svoj favorit možete pronaći na službenoj stranici Havaianasa!

Više informacija o proizvodima i cijenama nalazi se na www.havaianas-store.com/en.

ENIGMA STUDIO