NASHI, prestižni talijanski brand u zagrebačkom salonu „DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE” predstavio revolucionarne filere koji zaustavljaju starenje kose!

1
Nashi

Jeste li čuli da postoje fileri koji zaustavljaju starenje kose?

Svima nam je poznato da njegujemo, štitimo i pomlađujemo lice, a što je s kosom? Ona također stari, mijenja joj se struktura te s vremenom postaje beživotna i lomljiva. Svakodnevno je uništavamo raznim kemijskim i mehaničkim sredstvima, a prirodno starenje podsjeća nas da nakon tridesete kosu treba njegovati jačim i adekvatnijim tretmanima. Prestižan talijanski brand  Nashi Argan je profesionalan brand prirodnih proizvoda za njegu kose 100% proizveden u Italiji – Milano. Odgovornim, socijalno i ekološki osviještenim izborom proizvoda visoke kvalitete pruža najbolje našoj kosi . Osluškujući zahtjeve i potrebe žena, proizvodi Nashi učinkovito zadovoljavaju sve njihove potrebe ostavljajući poseban trag Nashi priče na kosi. U proizvodnji Nashi kozmetike korištena je energija iz obnovljivih izvora, a svi proizvodi pakirani su ekološki prihvatljivo iz reciklirane ambalaže,  s minimalnim štetnim učinkom na okoliš.

Nashi
Vlasnica salona “Do šminke i frizure za pol vure” Irena Königsknecht i njezina poslovna partnerica Ana Kuštre

Ovaj zanimljivi brand u suradnji s poznatim zagrebačkim salonom “Do šminke i frizure za pol vure” predstavio je revolucionarne filere za kosu i njihovu učinkovitost filera na tri modela potpuno različite strukture kose. Zagrebačka glumica Marijana Mikulić svoju kosu nakon ljeta jedva je čekala osvježiti novom Nashi bojom i popularnim filerima. Marijana ponosno nosi svoju čvrstu kosu koju je u posljednje vrijeme često mijenjala da bi se na kraju vratila prirodnoj ljepoti. Tamna i njegovana kosa Marijanin je zaštitni znak a ona je ujedno i ambasadorica salona “Do šminke I frizure za pol vure”. Mladoj opernoj pjevačici Magdaleni Kovač  fileri su odabir kako bi svojoj prirodno kovrčavoj kosi vratila energiju i živost nakon dehidriranog ljeta. Poznati zagrebačka glumica Jasna Palić Picukarić svojoj je gustoj kosi priuštila filer terapiju kako bi je pripremila za hladnije dane pune vlage i niskih temperatura. 

Marijana Mikulić

Uz ugodno druženje pod maskama i puno smijeha, mnogi su se poznati klijenti ovog salona poput fotografkinje Mare Bratoš, plesačice i pobjednice Plesa sa zvijezdama, mlade Gabrijele Pilić, glumica i modela za filere Marijane Mikulić i Jasne Palić Picukarić, svjetskog modela hrvatskog podrijetla Elene Dizdar te omiljenog glumca svih generacija Željka Konigsknechta čija je supruga i vlasnica salona, oduševili s ovim revolucionarnim tretmanom koji rekonstruira strukturu kose te potiče prirodni proces obnove vlasi. 

Mnoge poslovne žene i partnerice salona koje brigu i njegu kose stavljaju visoko na ljestvicu prioriteta, bile su oduševljene tretmanom. Kosa je neposredno nakon tretmana punija i snažnija već od prve primjene. Djeluje dvostruko na oštećenja strukture kose od kemijskih procesa, učestalog feniranja ili ravnanja kose peglom, oštećenja uzrokovana klorom i morskom soli. Osim svima dobro znanim oštećenjima, kosu uništavaju stres, loše prehrambene navike i jaki lijekovi.

 
Fotografije: Foto Fulir studio