Havaianasice kao neizbježna klasika ovog ljeta

0

Havaianas Slim kolekcija spaja slobodu i jednostavnost, a može biti genijalan dodatak pozitivne energije svakom outfitu

Ljeto nam pomalo kuca na vrata, a ako već niste krenuli u potragu za najdražim parom japanki, sada je pravo vrijeme. Minimalizam, romantika i klasičan stil su karakteristike koje se u zadnje vrijeme jako često viđaju u modnim kombinacijama. Užurbani ritam navodi nas na odabir jednostavnih modnih komada i dodataka kojima ćemo bez puno razmišljanja moći istaknuti svoj individualni stil.

Havaianas donosi novu kolekciju Slim modela koja je idealna za ljubitelje slobode i jednostavnosti kada je u pitanju moda, ali i životni stil. Slim je postala poznata kao jedna od kultnih kolekcija Havaianasica. Osvojile su svijet svojim tankim remenčićima, potplatom dizajniranom da savršeno odgovaraju obliku svačijeg stopala, te rasponom boja kojim se može kreirati čak i najveselija duga. Dizajn je stvoren za svakoga tko se uvijek želi osjećati slobodno i ugodno. Savršen su dodatak opuštenom, ali modernom ljetnom izdanju na plaži ili bazenu, te prilikom svakodnevnih gradskih aktivnosti kao što su odlazak na ležerni poslovni sastanak ili subotnja kava na špici.

Svaki model je poseban na svoj način, a Havaianas je pokazao da ljudi sve više teže kvaliteti. Njihova guma se ne zagrijava, a udobnost i sigurnost  su jedne od poznatijih vrlina ovog brenda – nogu čuvaju od sklizanja i drže ju stabilnom, a pritom ne upijaju neugodne mirise.

Često se javlja nedostatak inspiracije kao posljedica traženja idealne modne kombinacije u ormaru, a ove Havaianasice kao neizbježna klasika, mogu biti odgovor na sve nedoumice. Jednostavne za iskombinirati na svaku kombinaciju, Slim modeli dolaze u raznim bojama koje  će podići raspoloženje u bilo koje doba dana. Bez obzira na to jeste li u potrazi za vibrantnom rozom ili nježnom bijelom bojom, svoj omiljeni par možete pronaći na službenoj stranici Havaianasa!

Više informacija o proizvodima i cijenama nalazi se na www.havaianas-store.com/en.

ENIGMA STUDIO