Kako odabrati prave slušalice za trening?

0
Philips

Odabirom zdravog i aktivnog života te kupnjom odabranih modela Philips sportskih slušalica dobivate Polleo Sport poklon bon u vrijednosti od 100 do 400 kuna

Zbog današnjeg ubrzanog načina života sve se veći naglasak stavlja na promjenu životnog stila s ciljem postizanja i održavanja zdravog tijela, ali i uma. Najčešće možemo vidjeti da se preporučuje fizička aktivnost 3 do 5 puta tjedno u trajanju od 30 do 45 minuta, što se na prvi pogled čini prihvatljivo i izvedivo, ali što napraviti u situaciji kada motivacije jednostavno nedostaje? U takvim situacijama jedna od taktika koja mnogima pomaže u odrađivanju uspješnog treninga je slušanje glazbe ili drugih audio sadržaja tijekom aktivnosti. Glazba i sadržaj koji slušamo utječu na naše raspoloženje i energiju, a skoro dvije trećine sportskih entuzijasta koriste slušalice tijekom vježbanja, odnosno treninga, čime prednosti sportskih modela slušalica postaju sve atraktivnije.

Potpuno iskustvo uživanja u glazbi i tjelovježbi

Bez obzira na to bavite li se sportom profesionalno, rekreativno ili jednostavno uživate u šetnjama i planinarenju vikendom, vrlo je vjerojatno da su slušalice jedan od sastavnih dijelova vaše opreme koju uvijek nosite sa sobom. Za potpuno iskustvo uživanja u glazbi i tjelovježbi potrebno je obratiti pozornost na kvalitetu zvuka, te se pobrinuti da je čist, jasan i potpun. A osim toga, dobro je i uskladiti funkcije slušalica s vlastitim potrebama, te je prema tome nekome važnija otpornost na vodu, znoj i prašinu, dok je nekome važnije da može pratiti tjelesne funkcije kao što su otkucaji srca. Kako onda odabrati prave slušalice?

Philips Sound ima inovativnu seriju sportskih slušalica koje su idealan odabir za osobe koje vode aktivan stil života. Bez obzira na to slušate li glazbu dok trčite, vozite bicikl, vježbate u teretani, prakticirate yogu u svome domu ili uživate u drugim aktivnostima na otvorenom, svatko će moći pronaći sportski model slušalica uz koji će uživati na osobnom putu do zdravlja i odlične kondicije.

Slušalice za moderne sportaše

Jedan od modela koji se ističe su slušalice ST702 s izvrsnom izolacijom i kvalitetom zvuka. Radi se o potpuno bežičnim sportskim slušalicama s prijenosnim kućištem za punjenje uz koji vrijeme distribucije glazbe raste do čak 24 sata. Bez obzira na intenzitet pokreta, slušalice će ostati na svom mjestu, a njihova izdržljivost osigurana je IPX5 stupnjem zaštite od promočivanja što znači da su otporne na vodu i znoj. Slušalice odnosno njihovo kućište ima genijalnu opciju UV čišćenja zbog čega ih je vrlo jednostavno održavati svježima i čistima.

Vježbanje u svim vremenskim uvjetima

Tijekom treninga na otvorenom iznimno je bitno voditi računa o vremenskim uvjetima, a uz bežični i vodootporni model A4205 možete vježbati pametnije i u svim uvjetima. Ovaj model ističe se zbog funkcije praćenja otkucaja srca s ugrađenim nadzornim uređajem. Svaki sportaš ili rekreativac koji voli pratiti svoju izvedbu tijekom treninga znat će kada treba povećati napor, a kada se odmarati. Slušalice su kompatibilne s aplikacijama za praćenje forme kao što su Strava i Runkeeper te aplikacijom za slušalice tvrtke Philips.

Philips

Udobnost i prianjanje koje želite

Ljubiteljima manjih slušalica pažnju bi mogle ukrasti bežične Philips A5205 slušalice koje nude odličnu kombinaciju izvedbe, udobnosti i sigurnog prianjanja osobama koje slušalice koriste od jutarnjeg trčanja do popodneva u uredu. Slušalice se ističu zbog odvojive kukice za uho koja osigurava prianjanje koje želite. Otporne su na vodu, a s kutijom za punjenje imaju do 20 sati reprodukcije čime ste osigurani za cjelodnevne potrebe slušanja glazbe, telefonskih razgovora ili slušanje drugih sadržaja.

Philips

Pravo vrijeme za zdrav i aktivan život

A da je sada pravo vrijeme za obnovu opreme za tjelovježbu, bez čekanja 1. siječnja i donošenja novogodišnjih odluka, govori i Philips Sound kampanja u koju se uključio i Polleo Sport. Odabirom zdravog i aktivnog života te kupnjom odabranih modela Philips Sound sportskih slušalica dobivate Polleo Sport poklon bon. A ovisno o modelu slušalica koji odaberete, možete dobiti poklon bon u vrijednosti od 100, 150 ili 400 kuna! Promocija traje do 31.08.2021. Više informacija o mogućnostima, odabranim modelima te prodajnim mjestima nalazi se na službenoj Philips stranici, dok se za poklon bon možete registrirati na poveznici.

Pratite novosti i putem @TPVision Twittera, @philipssound Instagrama ili @PhilipsSound Facebooka.

ENIGMA