Kreće prodaja nove linije Samsung Flex hladnjaka s četiri vrata

0
FLEX

Tvrtka Samsung Electronics Co., Ltd predstavila je liniju Flex hladnjaka s četiri vrata u tri nova modela – Stainless Steel, Bespoke i Family Hub™[1]. Flex hladnjaci prvi su put predstavljeni na sajmu CES 2021 u siječnju ove godine, a njihova prodaja počinje ovog mjeseca s modelom Bespoke u Sjevernoj Americi, nakon čega slijedi prodaja na odabranim tržištima1 u Južnoj Americi, Europi, Aziji, Bliskom Istoku i Sjevernoj Africi u prvoj polovici 2021.

„Preispitivanje i optimizacija životnog prostora koji korisnicima olakšava svakodnevni život jedan je od naših prioriteta, u svijetu koji se neprestano prilagođava novim normama. Zato naša nova linija Flex hladnjaka s četiri vrata donosi specijalizirana rješenja koja odgovaraju različitim životnim stilovima,“ rekao je Hyesoon Yang, potpredsjednik i direktor tima za korisničko iskustvo u odjelu kućanskih uređaja, Samsung Electronics.

Fleksibilnost je ključna značajka Flex hladnjaka s četiri vrata, koji nudi fleksibilne opcije povezane s vanjskim i unutarnjim dijelovima uređaja. Ovi hladnjaci donose potpuno novi Beverage Center™ sustav, koji omogućuje brzi pristup dozatoru vode i vrču, koji se automatski puni. Također, tu je i Dual Auto Ice Maker, sastavljen od dva neovisna ledomata, koji istovremeno izrađuju standardne i manje kockice leda.

Uređaji za sve korisnike

Novi Flex hladnjaci simbol su kontinuirane posvećenosti tvrtke Samsung inovacijama koje pomažu korisnicima da žive točno onako kako žele, zahvaljujući fleksibilnim, prilagodljivim značajkama:

  • Promjenjiva vanjska strana – Korisnici sada mogu dati svoj osobni pečat dizajnu kuhinje, kreativnom kombinacijom materijala, tekstura i boja. Bespoke verzija Flex hladnjaka nudi mogućnost promjene vanjskih ploča koje dolaze u širokom rasponu boja i završnih premazivanja.
  • Fleksibilna unutrašnjost – Kao što i sami naziv govori, Flex hladnjaci omogućuju prilagodbu unutrašnjosti, zahvaljujući fleksibilnim policama i ladicama za čuvanje namirnica i hrane u optimalnim uvjetima. Ovi modeli imaju poznatu Samsung Flex zonu, neovisni kontrolirani pretinac koji se lako može pretvoriti iz hladnjaka u zamrzivač, zahvaljujući mogućnosti prilagodbe temperature na jedan od pet ponuđenih načina hlađenja. Sve verzije hladnjaka dolaze s Flex Crisper ™ ladicom, idealnom za odlaganje svježih proizvoda, mesa ili ribe, te Crisper+™ pretincem koji održava svježinu voća i povrća.
  • Jedinstvene preporuke za svakog korisnika – Family Hub™ model hladnjaka donosi sve prednosti prilagodljivog softvera koji na temelju umjetne inteligencije nudi usluge koje poboljšavaju korisničko iskustvo cijele obitelji. Automatski Meal Planner program nudi prijedloge jela, informira korisnike o datumu isteka namirnica, omogućuje izradu popisa za kupnju, kao i naručivanje namirnica izravno putem Family Hub™ zaslona.FLEX

Poboljšana svježina i performanse

Flex hladnjaci s četiri vrata imaju razne mogućnosti, uključujući brz i jednostavan pristup osvježavajuće hladnoj vodi. Beverage Center™ smješten je unutar hladnjaka, štiteći slavinu spremnika za vodu od pretjeranog izlaganja zraku i smanjujući tako rizik od onečišćenja. Dodatne funkcije hladnjaka održavaju namirnice i hranu hladnom, produljuju joj rok trajanja i zadržavaju izvorni okus.

  • Dual Auto Ice Maker Dual Auto Ice Maker istovremeno izrađuje standardne i mini kockice leda, idealne za brzo hlađenje pića. Ovaj ledomat stvara do 2,8 kg leda dnevno, s mogućnošću skladištenja do 4 kg[2].
  • Automatski vrč za vodu – Automatski se puni pročišćenom vodom koja je uvijek spremna za piće.
  • Slavina za vodu – Dolazi sa slavinom od nehrđajućeg čelika koju je lako ukloniti i oprati po potrebi.
  • UV dezodorirajući filter – Novi ugrađeni filter smanjuje neugodne mirise uzrokovane bakterijama iz zraka uz pomoć UV tehnologije za kontinuirano čišćenje filtra.
  • Vrhunske performanse hlađenja – Hrana dulje ostaje svježa i zadržava svoj prirodni okus uz pomoć trostrukog sustava hlađenja koji samostalno hladi tri odjeljka hladnjaka i zamrzivača. Sustav kontrolira temperaturu i vlažnost zraka u svakom odjeljku kako bi stvorio optimalne uvjete hlađenja i spriječio miješanje mirisa. Precizno hlađenje također smanjuje temperaturne razlike na samo ± 0,5 ° C, kako bi se očuvala kvaliteta i tekstura svježe hrane, sprječavajući stvaranje leda u hladnjaku, čak i kad se vrata često otvaraju.

Bezvremenski dizajn

Flex hladnjaci se vrlo lako uklapaju u moderan dizajn kuhinja, svojim elegantnim konturama, ravnim pločama i pažljivo skrivenim ručkama i dozatorom vode. Family Hub™ model također ima poboljšano korisničko sučelje, što pridonosi ukupnom izgledu hladnjaka. Ovaj hladnjak dolazi s digitalnim zaslonom koji korisnicima omogućuje prikazivanje umjetničkih djela iz dostupne kolekcije. Također, u ponudi je i niz dizajna zaslona koji se mogu prilagoditi hladnjaku i ostatku kuhinje.

Za više informacija o najnovijoj liniji Flex hladnjacima s četiri vrata posjetite www.samsung.com.

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, ljevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

[1] Dostupnost Family Hub™ modela hladnjaka razlikuje se ovisno o tržištu.

[2] 4 kg leda na temelju standardne dubine hladnjaka.

MILLENIUM PROMOCIJA