Kreće prodaja Samsung Neo QLED 2021 televizora u Hrvatskoj

0
Neo QLED

Neo QLED modeli televizora prvi su puta predstavljeni u siječnju na Samsung virtualnom događaju „The First Look“. Najnoviji modeli Samsung Neo QLED televizora do sada su bili dostupni u pretprodaji, a njihova prodaja u Hrvatskoj službeno kreće od 12. travnja. Neo QLED 4K televizore moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 11.699 HRK, dok su Neo QLED 8K televizori dostupni od 28.799 HRK.

Samsung NEO QLED linija televizora napravljena je tako da korisnici mogu u bilo kojem trenutku doživjeti filmsku akciju ili omiljenu igru iz udobnosti vlastitog doma, zahvaljujući tehnološki naprednim značajkama koje iskustvo gledanja čine jednostavno besprijekornim. Neo QLED televizori dolaze s dizajnerskim inovacijama, kao što su Infinity One Design koncept koji gotovo eliminira rubove televizora te Slime One Connect za lakše spajanje priključaka koji odsada više vizualno neće narušavati ljepotu vašeg doma. Dodatno, zvučne mogućnosti poboljšane su najnovijom Object Tracking Sound Pro tehnologijom koja prati scene na ekranu i pruža još življi doživljaj akcije. U situacijama kada je prisutna jaka pozadinska buka, Active Voice Amplifier tehnologija pojačat će glasove na zaslonu kako bi jasno čuli svaki dijalog, dok SpaceFit tehnologija pruža odlično akustično iskustvo bez obzira na vaš položaj u prostoriji.

Neo QLED

Svi modeli televizora za 2021. – QN900, QN800, QN90 te QN85 nositelji su „Eye Care“ i „Gaming TV Performance“ certifikata, koje im je dodijelio ugledni njemački institut za certificiranje elektrotehnike Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE). Zahvaljujući „Eye Care“ certifikatu Samsung Neo QLED televizori prepoznati su kao potrošački proizvodi koji zadovoljavaju standarde ujednačenosti kvalitete slike i vjernosti boja. Certifikat za gejming televizorima dodijeljen je nakon testiranja koje uključuju smanjenje kašnjenja odziva od 10ms, podršku za HDR te razinu svjetlosti prikaza iznad 1000 nita.

Neo QLED
Neo QLED 8K

Uz Samsung Neo QLED televizore korisnici mogu doživjeti čišću i oštriju sliku nego ikad prije s naprednim vizualnim detaljima. Neo Quantum Pro 8K procesor koristi umjetnu inteligenciju za maksimalnu optimizaciju zaslona u 8K rezoluciji koristeći podatke dobivene s čak 16 neuronskih mreža. S prikazom sa stopostotnom dubinom boja, Neo QLED televizori koriste Quantum Dot tehnologiju koja analizira razinu svjetlosti na sceni i optimizira boje na zaslonu kako bi u potpunosti odgovarale ambijentu. Značajka Adaptive Picture automatski mijenja svjetlinu i kontrast zaslona ovisno o svjetlosnim uvjetima u prostoriji u kojoj se gleda televizor, kao i sadržaju koji se prikazuje. Isto tako, Ultra Viewing Angle daje korisnicima dosljednu i detaljnu sliku bez obzira gdje sjede.

Televizori nisu samo tehnološki napredni, nego se svojim dizajnom lako uklapaju u svaki interijer. Kako bi televizor postao dio svake sobe, tu je Ambient Mode+ tehnologija koja analizira okolinu te prikaz na zaslonu stapa s prostorom u kojem se nalazi.

Neo QLED

Neo QLED 8K i 4K televizori dolaze i s brojnim pametnim mogućnostima i aplikacijama, poput Samsung Health[1] za vježbanje te osobnim virtualnim trenerom. Tu su i Google Duo te PC on TV opcija koja omogućuje korištenje cijelog MS Office 365 softverskog paketa na televizoru. Gejmerima će se posebno svidjeti Super UltraWide GameView opcija za igranje na omjeru rezolucije od čak 32:9, kao i poseban Game Bar kako bi se pratile performanse videoigara.

Za sve koje su u potrazi za novim televizorom koji će ih jednostavno oduševiti kvalitetom prikaza i zvuka, tu su Samsung televizori za 2021. godinu uz produljeno jamstvo u trajanju od 5 godina kao priliku koju možete iskoristiti do 30.6.2021. Više informacija o Samsung Neo QLED liniji televizora te dostupnim modelima u Hrvatskoj saznajte na https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-tv/highlights/.

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, ljevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

[1] Dostupnost ovisi o tržištu.

MILLENIUM PROMOCIJA