Samsung imenovan vodećim proizvođačem televizijskih tehnologija petnaestu godinu zaredom

0
Samsung

Prema rezultatima istraživanja globalnog tržišta koje je provela kompanija Omdia, tvrtka Samsung Electronics Co. Ltd., održala je titulu vodećeg proizvođača televizijskih tehnologija već petnaestu godinu zaredom. Najnoviji podatci pokazuju da Samsung Electronics drži 31.8% udjela globalnog tržišta televizora u četvrtom kvartalu 2020. godine, što je približno godišnjem udjelu tržišta u prošloj godini od 31.9%.

Vodećoj poziciji na tržištu pridonijele su inovacije za vrhunsko vizualno iskustvo, širenje QLED portfelja televizora, vodeća rješenja na području ultra-širokih tehnologija zaslona od 75 inča nadalje, predstavljanje i proširenje Lifestyle portfelja televizora kao i dosad neviđenih tehnologija na tržištu čiji je tvorac sama tvrtka.

Samsung

„Korisnicima je potreban svestrani televizor koji pruža sve mogućnosti za zabavu, povezivanje s bližnjima, posao, vježbanje i održavanje kondicije te mnogo više od toga. Kroz naše inovacije, uočili smo da se različiti životni stilovi korisnika ne samo mijenjaju, nego i preklapaju. Zato smo izrazito ponosni vidjeti povjerenje koje korisnici stavljaju pred nas i naše tehnologije, što je glavni pokretač misije stvaranja nevjerojatnih inovacija i rješenja kako bi odgovorili na svaku potrebu korisnika suvremenog doba.“, izjavio je Jong-hee Han, predsjednik Odjela za vizualno poslovanje, Samsung Electronics.

Samsung

U 2021. godini, tvrtka očekuje zadržavanje titule vodećeg proizvođača televizijskih tehnologija predstavljanjem novih inovacija u segmentu televizijskih proizvoda, kao i inkorporacijom tehnologija specifičnih za određene modele kroz sve dostupne serije. Veliki fokus bit će na proširenju mogućnosti najnovije Samsung Neo QLED serije televizora, kao i  Micro LED i Lifestyle modela kroz dugoročne programe razvoja. U narednim godinama, tvrtka će također nastaviti investiranje i u R&D sektor te ostale ključne proizvode kako bi se osnažila jezgra tehnološke ponude tvrtke.

Za više informacija o televizorima posjetite https://www.samsung.com/hr/.

O tvrtki Samsung Electronics Co. Ltd

Samsung Electronics inspirira svijet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Postavlja nove standarde u svijetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rješenja u području memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vijesti, molimo vas da posjetite stranicu Samsung Newsroom na https://news.samsung.com/global/.

MILLENIUM PROMOCIJA