KRUPS Opio Espresso – sami napravite svoj savršeni espresso

0

Krups OPIO Espresso aparat napravi izvanredan espresso u tren oka. Aparat ima ručnu kontrolu za prilagođavanje rezultata, aluminijski bojler s naprednom tehnologijom za brzo zagrijavanje vode i pumpu za tlak od 15 bara za ekstrakciju okusa profesionalne kvalitete i arome. Parna mlaznica napravi savršeni prhki kapučino, dok skup novih značajki poboljšava doživljaj vrhunskog espressa. Krups Opio Espresso aparat je majstor za vrhunski kremasti kapučino s pjenom visoke konzistencije kojeg si možete napraviti u udobnosti vlastitog doma. S tim aparatom možete si priuštiti jednostruki ili dvostruki espresso.  

opio

Odaberite bilo koji držač filtera za jednu ili dvije šalice jednostrukog ili dvostrukog espressa i otkrijte savršenu ravnotežu snage i količine koja može zadovoljiti bilo čiji ukus. Spremnik za vodu kapaciteta od 1,5 l pruža mogućnost pripremanja puno napitaka, a odvojivi spremnik vode omogućuje izuzetno jednostavno novo punjenje s vodom. Aparat je napravljen kako biste ga mogli bezbrižno upotrebljavati barem 10 godina. Dizajniran je na način da je jednostavan i lak za eventualni popravak.

Krups Opio Espresso aparati se mogu kupiti u trgovinama: Elipso, Pevex, Sancta Domenica, Harvey Norman, Plodine i Home & Cook. Preporučena cijena im je 909,00kn.

www.krups.hr 

PR agencija IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE