NOVE NEODOLJIVE KOLEKCIJE ZLATARNE CELJE

2
Celje

Zlatarna Celje iznova oduševljava novim kolekcijama koje predstavljaju ljepotu, eleganciju, ženstvenost i ljubav prema nakitu koja traje već 170 godina. Neodoljivim bojama i dizajnom nove kolekcije stvaraju uspomene za cijeli život i ističu bezvremensku eleganciju.

Sam naziv zlatne kolekcije Essential poručuje da je morate imati u svojoj kolekciji nakita. Središnji kamen je nježno ljubičasti ametist obrubljen kubičnim cirkonima koji tradicionalnim oblicima daju modernu notu. Ametist je poludragi kamen koji u kolekciji Essential ima poseban rez – fantazijski azijski jastučni rez. Oblikovanjem kamena na ovaj način svjetlost se ne reflektira prema van, nego ostaje „zarobljena“ unutar kamena zbog čega boje još više dolaze do izražaja. U kolekciji Essential su prsten, ogrlica i naušnice.

Uz zlatnu kolekciju Fragments of Time uhvatite djeliće vremena te ih uvijek nosite kao podsjetnik na posebne trenutke. Sofisticirana različitost i bezvremenska elegancija odlike su kolekcije u kojoj su prsten, ogrlica i naušnice.

Ljetnu kolekciju Blue Lagoon poželjet ćete nositi i tijekom zimskih dana kao podsjetnik na bezbrižne dane i sunčane sate. Srebrna Lencia kolekcija sa Swarovski kristalom mladenačka je razigrana kolekcija uz koju je osmijeh najljepši modni dodatak.

Lencia predstavlja i moćnu srebrnu kolekciju Queen. Kolekcija je inspirirana kraljevskim pečatom sa Swarovski kristalima koji reflektiraju svjetlost i boje svakog trenutka. U kolekciji su prsten i ogrlica.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite u poslovnicama diljem Hrvatske: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.

AMBRELA KOMUNIKACIJE