ZLATARNE CELJE – BISERNE KOLEKCIJE ZA NEZABORAVNO LJETO

1
zlatarna celje

Biseri simboliziraju ono najljepše u nama. Svojim skromnim nastankom, kada se kao čudo prirode iz zrnca pijeska pretvore u dragulje, simboliziraju čisto srce i istinske životne vrijednosti. Kao poklon iz Zlatarne Celje prenose poruke ljubavi, bezvremenske ljepote i profinjenosti.

Nastanak bisera je dugo bio nepoznanica pa o njima razvijane brojne legende. Tako su biseri smatrani Božjim darom, Mjesečevom rosom ili suzama anđela.

Biseri se smatraju nositeljima sreće, čuvarima od neprijatelja i simbolima ljubavi i snage. Ljepota jedne od najljepših kreacija prirode ugrađena je u zlatni nakit Zlatarne Celje.

Među brojnim bisernim kolekcijama izdvajamo prijedloge za nezaboravno ljeto.

Prsten s tahiti biserom: ljepota crnog bisera koji se može pronaći samo u južnim morima uokvirena je dijamantima koji naglašavaju zadivljujuću eleganciju bisera. Prsten je dostupan u zagrebačkoj poslovnici u Vlaškoj 8.

Romantic Pearl naušnice: bijeli slatkovodni biser koji je također upotpunjen dijamantima za prigode u kojima je potrebna nepogrešiva elegancija. U kolekciji su prsten te dvije ogrlice sa slatkovodnim biserom.

Biserna ogrlica: ogrlica s bijelim ili žutim zlatom i bijelim slatkovodnim biserima. Kako bi biseri što dulje zadržali svoju ljepotu i nježnost više savjeta o održavanju zatražite u poslovnicama Zlatarne Celje.

Prsten s bijelim slatkovodnim biserom: uz unikatan dizajn ovog prstena nije potreban drugi nakit. Istaknut će profinjenost i nepogrešiv stil ne samo u ljetnim danima, nego i u svim posebnim prigodama.

Više informacija o bisernim kolekcijama Zlatarne Celje potražite u poslovnicama diljem Hrvatske: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.

Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.