Ruža Essentials i Borboleta udružuju snage za lijepu kosu, nokte i savršen statement nakit

0
RUŽA ESSENTIALS

S ponosom predstavljamo jednu od najposebnijih suradnji do sada. Ruža Essentials i Borboleta Joaillerie udružili su snage kada je riječ o zajedničkoj filozofiji, a to je svevremenost i personalizirani pristup. Već više od 45 godina, Ruža je kultni frizerski brand, ali i jedini koji već 20 godina nosi ponosnu titulu Kerastase Instituta, Aveda Lifestyle, a od sada i prvog L’oreal Flagship salona. “Za savršenu kosu.”, upravo ta rečenica jednostavno sažima misiju, strast i cilj svih Ružinih salona: “kako kosu učiniti savršenom”. Savršena kosa, kosa kakvu svi priželjkujemo rezultat je Hair Spa tretmana koji nas vode do zdravog vlasišta i kose, ali i savršene boje i frizure. Jedno bez drugog ne ide.

Osim predanosti i ljubavi prema onome što rade, Borboleta i Ruža Essentials dijele inovativnost i strast kao svoje glavne vodilje. Prema tome, ukoliko ste u potrazi za savršenim nakitom koji predstavlja Vas ili nekog Vama bliskog, Borboleta zbirke pričaju nadahnute priče stvorene da inspiriraju i ohrabre ‘duh’ svakog pojedinca koji ih nosi, bilo da se radi o bezvremenskoj kolekciji ili trendy komadima. Svaki komad Borboleta nakita izrađen je s predanošću i ljubavlju zasnovan na ideji da svaki dan učinimo posebnim radeći male stvari koje će nasmijati nas i naše voljene.

RUŽA

Upravo tamo, u Gundulićevoj ulici, u samom centru Zagreba, dijeleći misiju i susjedstvo, Ruža Essentials i Borboleta Joaillerie udružile su snage i nagrađuju vjernost. Posjetite ih i ostvarite 15% popusta na sve luksuzne Ruža Hair Spa tretmane ili na jedinstvene komade nakita.

https://www.instagram.com/p/CFxHyV3AgQJ/

https://www.instagram.com/p/CEW5mSJgDxx/

https://www.instagram.com/p/CFpi97-F_S7/

https://www.instagram.com/p/CFypsIgFGzf/