Zavirite u proljetnu kolekciju Galko modnih dodataka

1
Galko

Proljeću i sunčanim danima koji su pred nama ove godine se posebno veselimo. Proljeće je vrijeme buđenja – budi se priroda, ljudi su raspoloženiji, a u modnom svijetu na svjetlo dana izlaze nove kolekcije koje privlače pozornost zaljubljenika u modu.

Kao i svake godine, željno se iščekuje što će kreatori modnih trendova izbaciti na modnu scenu. Među kolekcijama koje se pozorno prate je i kolekcija vodećeg hrvatskog brenda kožnih torbi i kožne galanterije; tvrtke Galko.

S obzirom na situaciju u kojoj smo se našli, proljetna Galko kolekcija dizajnirana je u skladu s našim novim potrebama što je rezultiralo mekim linijama ruksaka i manjim, jednostavnijim torbicama idealnim za šetnje i boravak u prirodi.

A kako život teče dalje, puni optimizma, željni slobode, izlazaka, poslovnih i privatnih druženja, nova kolekcija donosi i liniju pomalo luksuznog efekta s kroko i lak detaljima.

Uz klasične Galko boje (crvenu, tamnoplavu i crnu), novu kolekciju obilježava linija u milk, nude, sivim i prljavo rozim tonovima. Vrhunske kožne torbe u ovim prekrasnim nijansama idealan su modni dodatak za proljeće. Kolekcija je prepuna must-have modnih komada.

Autentičnost, sklad i originalnost dizajna riječi su kojima bismo opisali novu kolekciju koju obilježavaju prekrasne boje prirode. Svaka Galko kreacija rezultat je zahtjevnog kreativnog procesa, a naglasak je uvijek na kvaliteti proizvoda. Posebna pažnja se posvećuje odabiru materijala i detaljima, a sve kako bi kvaliteta gotovog proizvoda bila vrhunska.

Galko

Za torbu od prave kože izdvojit ćete nešto više novca, ali će Vam se isplatiti. Galko proizvodi se izrađuju od kvalitetne goveđe kože što ih čini dugovječnima.

Galko kolekcija proljeće/ljeto 2021. zrači posebnim optimizmom i donosi pregršt inovativnih modela. Vjerujemo da ćete u ovoj kolekciji pronaći svoje modne favorite i u nadolazećoj sezoni kreirati prekrasne odjevne kombinacije.

www.galko.com