Ruža Institut Kerastase predstavlja Takara Belmont Spa mist II.

1
RUŽA

Healthy is the New Sexy. Ruža za savršenu kosu, kosu koja je zdrava, sjajna i sexy

Ruža Institut Kerastase ide korak dalje u inovacijama Hair Spa tretmana u njezi kose i vlasišta.

Uvijek prvi u inovacijama u zdravlju, njezi kose i vlasišta a sada ovi lideri tržišta uvode prvi u regiji, Hair Spa Mist uređaj za poboljšanje djelotvornosti svih Hair Spa tretmana te vrhunskog opuštajućeg iskustva. Obnova kose i vlasišta u Ruža Institut Kerastase salonu uz jedinstvene uređaje za njegu kose i vlasišta uvijek poprima novu dimenziju.

RUŽA

Nakon odabrane Hair Spa terapije ili koloracije u salonu za postizanje vrhunske terapijske njege koriste uređaj koji stvara sitnu maglicu mikroskopskih čestica vode koja nježno otvara folikul kose omogučavajući tretmanima za njegu i boji da duboko prodiru u srž vlasi.

Tretman sa Hair Spa Mistom započinje laganim zagrijavanjem kose uz pomoć ultrazvučnih valova do 60 °C koji otvaraju kutikulu i omogućavaju prodiranje u vlas. Nakon nekoliko minuta zagrijavanja uređaj započinje hladno ispuhivanje zraka koje omogućava da se vlas zatvori te da zaključa tretman i boju. Ovakvim djelovanjem spriječava se njihovo ispiranje , a da pritom ne razrijeđuje tretman pretjeranom vlagom već pruža maksimalnan sjaj i lepršavost kosi. Hair spa mist omogućava maksimalne rezultate tretmana.

Hair spa Mist uz njegu skalpa i kose omogućava njegu ruku čime koža ruku dobiva potpunu hidratizaciju i mekoću. Stoga su u Ruža institut Kerastase salonu dostupni i spa tretmani za njegu ruku koji omogućavaju dubinsko prodiranje hranjivih sastojaka, poboljšavaju cirkulaciju te zatežu opuštenu kožu.

Ovaj poseban i jedinstven aparat pojačava djelovanje tretmana za kosu i kožu, kosi daje hidrataciju te omogučava dubinsko restrukturiranje i osnaživanje kose i kože,a boja tvoje kose postaje sjajnija i postojana.

Ruža Institut Kerastase još jednom dokazuje izvrsnost i exspertizu svoga rada.