Ruža Essentials – All about Blondes

1
Ruža

Iza salona Ruža stoji tradicija duga 45 godina, kultni je frizerski brend, a ujedno i jedini koji već 20 godina među svojim salonima ima Institut Kerastase i prvi L’oréal Flagship u regiji namjenjen urbanim ženama i muškarcima koji žele vrhunsku uslugu i kvalitetu.

Tokom dugogodišnje uspješne suradnje s brendom L’Oréal Professionnel i Kerastaseom, Ruža Essentials svojim klijenticama na jednom mjestu nudi sve što požele – od neizostavne koloracije i hair spa tretmana do Ruža Signature atraktivnih frizura.

Savršena kosa, kosa kakvu svi priželjkujemo rezultat je Hair Spa tretmana koji nas vode do zdravog vlasišta i kose, ali i savršene boje i frizure.

#DareToBeBlond

Opće je poznato kako je blond najpoželjnija, ali i najzahtjevnija boja kose, a mi znamo baš sve o plavušama: All about Blondes! Plava boja brže gubi sjaj, kosa može biti poroznija, sklonija oštećivanju –  zato su Hair spa tretmani njege odnosno naše personalizirane Ruža Hair Spa terapije – set od 4 do 6 rituala ključni. Posebno smo osmislili Ruža Signature Blond Extreme, za sjajnu, čvrstu i blistavu plavu kosu. Iznimno zahtjevne blondine s osjetljivom kosom, zahtjevaju ekstremnu njegu koja će oporaviti njihovu kosu i dati joj mekoću i sjaj! Kerastaseova Blond CicaExtreme linija upravo je imperativ za sve posvjetljene kose. Iznimno visoka koncentracija hijaluronske kiseline i bogati njegujući agensi ekstrakta runolista pružaju intenzivnu hidrataciju i jačanje vlasi. Po prvi put u paleti Kerastase linija, pojavljuje se kupka u kremi – za osjetljivu posvjetljenu kosu. Prate ju intenzivna omekšavajuća maska te koncentrirano ulje. Kombinacija proizvoda garantira 51% hidratiziraniju, 65% mekšu i 87% snažniju kosu! U salonski tretman za održavanje blond kose uključena je obnavljajuća ljubičasta njega protiv neželjenih žutih tonova.

Ruža

Za miran i bezbrižan san Kerastase je predstavio Blond CicaExtreme noćni serum koji intenzivno obnavlja oštećenja od procesa posvjetljivanja na kosi preko noći te naglašava mekoću i sjaj vlakana.

Posebno osmišljen Blond Extreme ritual savršena je njega za naše besprijekorne tehnike pramenova koja će Vas pretvoriti u savršenu blondinu. Blond BabyLight, Blondissime Balayage, Ruža signature Soft Balayage i Soft Blond, ostavljaju bez daha. Plava boja je boja koja obara s nogu, daje nam samopouzdanje, a i kažu “najseksi” je boja za kosu.

Kad tome još dodamo našu Signature Very Sex Hair frizuru ili pak Ruža Signature Valove, sigurni ste da “obarate”s nogu svaki zoom meeting i gradsku špicu!

Ruža

Ruža Essentials još jednom dokazuje vodstvo u modnoj inovativnosti te trendseetinga kod nas. Upravo su to prepoznale mnoge domaće blond zvijezde i influenseri koje svoju kosu povjeravaju isključivo Ružinom timu.

U Ruža Essentialsu znamo sve o plavusama!

#DareToBeBlond uz Ruža Essentials i savršenu formulu: Ruža Signature highlights + Blond Extreme Hair Spa + Ruža Very Sexy Hair budi najpoželjnija plavuša na Zoomu i u gradu!