Samsung uređaji unose dašak svježine i ljepote u vaš dom

0
Samsung

Uređenje stana izazovan je posao za svakoga tko se sprema osamostaliti. Pri tome, kuhinja većini predstavlja najveću prepreku. Potrebno je pronaći savršenu kombinaciju funkcionalnog i estetski privlačnog. Uz odabir pravih kuhinjskih elemenata, važno je pronaći i uređaje koji će se stopiti u kuhinju kako bi finalan izgled bio baš onakav kakvim ste ga zamislili. No, vrhunski izgled mora biti tek sekundarna funkcija uređaja koji će krasiti vašu kuhinju, ali i ostatak stana. Značajke kao što su kvaliteta, dugotrajnost i izdržljivost uvijek moraju biti prioritet. Uz Samsung, nećete morati kompenzirati kvalitetu kako biste dobili na stilu ili dizajnu, ali ni obratno.

No, kupnja ugradbenih kuhinjskih uređaja predstavlja značajnu investiciju kojoj treba pristupiti smotreno. Ako uređujete životni prostor ili ste se odlučili na obnovu uređaja, uz Samsung promociju možete uživati u raznim pogodnostima. Od 1. rujna 2020. do 31. prosinca 2020., pri kupnji inovativnih Samsung uređaja odobrava se čak pet godina jamstva. Registrirajte kupljeni uređaj na internetskoj stranici https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/  i ostvarite ovu pogodnost. Ista ponuda odnosi se i na kombinirane perilice i sušilice rublja te samostalne sušilice rublja u razdoblju od 1. listopada 2020. do 31. prosinca 2020.

Uz kuhinjske ugradbene uređaje vaša kuhinja postići će harmoniju koju tražite. Električna pećnica s fleksibilnim dualnim vratima omogućuje pripremu dva jela u isto vrijeme, dok SMART Indukcijska ploča za kuhanje s Virtual Flame tehnologijom svijetli kao stvarni plinski plamen, a LED rasvjeta olakšava uvid u isključenost, odnosno uključenost samog plamenika. Za svježinu i dugotrajnost vaših namirnica pobrinut će se hladnjaci i zamrzivači vrhunske kvalitete. Zahvaljujući naprednom sustavu hlađenja koji dulje čuva izvornu svježinu, aromu i teksturu hrane, više se ne morate bojati zamrznuti namirnice i jela. Uz to, Twin Cooling Plus tehnologija hladi odjeljke odvojeno kako se mirisi iz hladnjaka ne bi širili na zamrzivač, što pomaže da zamrznuta hrana zadrži izvorni okus.

Pri pripremi jela snažnijih mirisa napa sa snažnim ventilacijskim sustavom pobrinut će se da se u ostatku vašeg doma ne osjete tragovi kuhanja. Sama napa gotovo je nečujna te ima automatski senzor koji regulira brzinu ventilacije kako biste mogli neometano pripremati jela. A kako bi cijela kuhinja blistala, ugradbena perilica posuđa s WaterWall tehnologijom čisti i najmanje kutke posuđa, a ciklus pranja i sušenja gotov je za samo 55 minuta.

Uz to, kako bi vaš dom uvijek blistao i odisao svježinom, možete se osloniti na Samsung usisivače, a ukoliko vam usisavanje i čišćenje nije jedna od dražih aktivnosti, Robot VR7000M odradit će posao umjesto vas. Uz naprednu tehnologiju koja izračunava optimalnu rutu za brzo čišćenje, VR7000M dizajniran je tako da ima manje tijelo bez smanjene snage usisavanja, što omogućava da efektivno očisti svaki kutak vašeg stana.

Samsung perilice i sušilice za rublje osigurat će vam čistu i mirisnu odjeću svaki put. Ukoliko se nađete u situaciji da navečer izlazite, a zaboravili ste oprati svoj najdraži komad odjeće, uz inovativnu QuickDrive tehnologiju ne morate se brinuti. QuickDrive smanjuje vrijeme pranja za čak 50%, a potrošnju energije za 20%. Uz to, AddWash funkcija omogućava da dodate rublje iako je ciklus pranja već započeo.

Samsung uređaji koji se nalaze u ponudi mogu se pohvaliti visokom razinom kvalitete, učinkovitosti i ekonomičnosti koji će vam olakšati sve kućanske poslove i pomoći vam da vaš dom zablista. Osim navedenog, spomenuti uređaji mogu se pohvaliti elegantnim dizajnom koji će podići svaku prostoriju u kojoj se nalazi. S obzirom na ponudu uređaja i trajanje samog jamstva, ova ponuda prilika je koja se jednostavno ne propušta. Pronađite više na samsung5godinajamstva.hr i uživajte u pogodnostima koje nudi Samsung.

MPR