UZ ORAL-B KUĆA JE UVIJEK PUNA ZDRAVIH OSMIJEHA

1
oral-b
Foto: Dinka Vinković

Superiorna čistoća, revolucionarna umjetna inteligencija i puna kuća osmijeha za cijelu obitelj uz električne četkice Oral-B

Zdrave navike započinju jutarnjom rutinom. Zna to i peteročlana obitelj Šitum koja je ove blagdane dočekala sa širokim osmijesima jer su na stomatološkom pregledu potvrdili da su svima zubi zdravi. U obitelji Šitum roditelji tri djevojčice već više od godinu dana koriste električne četkice Oral-B Genius X. Prelazak s klasičnih na električne četkice savjetovala im je stomatologinja Dinka Vinković čiji su redoviti pacijenti.

Električne četkice Oral-B preporučujem jer zaista djeluju. Kod svojih pacijenata koji ih koriste vidim značajno smanjenje zubnih naslaga. Ako se pravilno koriste, plak se smanjuje i do 100% što značajno doprinosi zaštiti od karijesa i bolesti desni. Zubi su pritom očišćeni kao nakon poliranja u stomatološkoj ordinaciji. Ova četkica je postala glavni saveznik i meni i mojim pacijentima u održavanju oralnog zdravlja“, ističe Dinka Vinković, dr. dent. med.

Električna četkica Oral-B Genius X odlikuje se revolucionarnom umjetnom inteligencijom i mogućnošću spajanja s aplikacijom na pametnom telefonu. Prema podacima prikupljenima od tisuća korisnika, četkica tako prepoznaje stil četkanja, upozorava na moguće nepravilnosti i daje precizne upute za pojedina područja. Senzor pritiska upozorava kada je pritisak na zube presnažan kako ne bi došlo do oštećenja cakline. Osjećaj superiornog čišćenja čak i teško dostupnih područja je kao nakon posjeta stomatologu, svaki dan. U obitelj Šitum četkica Oral-B Genius X donijela je i dodatnu zabavu. Uz jutarnju i večernju rutinu roditelji su sa svoje tri djevojčice uvježbali i posebne plesne korake za razgibavanje.

Djevojčice su izvrsno prihvatile električne četkice Oral-B jer se spajaju s aplikacijom Disney Magic Timer. Dvije minute pranja zubi im prođe u trenu. Sada kada smo osmislili i obiteljsko plesno natjecanje – još im je zabavnije. Kod cijele obitelji primjećujem poboljšanje, što nam je potvrdio i posjet stomatološkoj ordinaciji. Svjesni smo da je prevencija najbolji način da svi imamo zdrave zube“, izjavila je Ines Šitum.

Električne četkice Oral-B kao blagdanski poklon potražite u svim većim trgovačkim lancima: dm/Bipa/Konzum/Spar/Elipso/Sancta Domenica/e-kupi/Svijet Medija/Bazzar. 

Oral-B

Oral-B je marka zubnih četkica koju koristi i preporučuje najviše stomatologa diljem svijeta. Klinički dokazano učinkovitija je od klasičnih zubnih četkica, na temelju istraživanja koje je provela neovisna organizacija. Zahvaljujući 60 godina iskustva marke u stvaranju superiornih proizvoda, 8 od 10 ljudi koji kupuju punjivu zubnu četkicu kupuje Oral-B. Sve punjive zubne četkice Oral-B proizvedene su u Njemačkoj i bolje su za okoliš jer ne treba mijenjati njihove baterije.

Tvrtka P&G 

Vlasnik marke proizvoda Oral-B Professional Care 500 je Procter&Gamble, tvrtka čije proizvode stalno susrećemo u svakodnevnom životu. Bez obzira radi li se o njezi kose, brijanju, pranju rublja ili zdravlju, proizvodi P&G-jevih marki čine našu užurbanu svakodnevicu jednostavnijom. Brojne proizvode kojima vjerujemo donosi upravo Procter&Gamble. Već više od 175 godina povijest tvrtke obilježavaju kontinuirane inovacije i marke koje su lideri u svojim segmentima te dotiču milijune života diljem svijeta.

AMBRELA KOMUNIKACIJE