Vinarija Kabola ima savršena vina za pijuckanje u dugim zimskim noćima

1
Kabola

Dodajte blagdanima dozu ekskluzivnosti kakvu i zaslužuju i nazdravite vrhunskim vinima Kabola. Možete ih kupiti na prekrasnom imanju vinarije u blizini Momjana, u kvalitetnijim vinotekama ili ih naručiti telefonom i mailom

Autentično, originalno, kvalitetno, lokalno i sigurno nikad nisu bili traženiji. U vrijeme kada se čini da je život na holdu, postoje male oaze koje su još uvijek otvorene, koje opuštaju i inspiriraju, u kojima ćete pronaći najljepše darove, ali i uživati u prekrasnoj prirodi bez obzira na godišnje doba. Jednu takvu otkrit ćete u sjeverozapadnoj Istri, u Kanedolu, između Momjana i Buja.

Kabola

Vinarija Kabola po mnogima najljepša je stara istarska stancija, a njezina vrhunska vina česta su preporuka najpoznatijih sommeliera. Istina, trenutno u njoj nećete moći uživati u vođenim degustacijama Momjanskog Muškata ili u svijetu poznatih odležanih i svježih malvazija i terana, ali ćete moći zaviriti u ambijentalnu vinoteku i ponijeti kući ekskluzivna vina i vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje. Odličan su izbor za blagdanski ručak ili večeru, a za novogodišnju zdravicu preporučamo svježi Secco od muškata momjanskog ili još bolje pjenušac Re, čiju je butelju prošle godine ponijela i lijepa Salma Hayek nakon što je u na ovom istarskom imanju snimala scene za film The Hitman’s Bodyguard Wife.

Kabola

Kabola proizvodi imaju prestižan BIO certifikat kao potvrdu da se na imanju živi u suglasju prirodom i da se zemlja obrađuje po ekološkim principima, a ta se harmonija osjeća na svakom koraku.

Kabola

Ako ste daleko od ovog istarskog raja to nije razlog da si ne priuštite Kabola elegantna i kompleksna vina s prekrasnim dugim završetkom. Možete ih kupiti u ekskluzivnijim vinotekama ili ih direktno naručiti telefonom ili mailom u vinariji. Idealna su za pijuckanje u dugim zimskim noćima, lijepo su iznenađenje ispod bora za one do kojih vam je stalo, ali i sjajan način da pokažete poslovnim partnerima koliko vam znači suradnja. Od dobrih običaja i ugodnih navika nikad ne trebate odustati.

kesteni

O kakvoj je vinariji riječ pogledajte u najnovijem promotivnom filmu koji otkriva vinograde Kabola u najljepšim bojama: https://youtu.be/d3x2-cPlang.

LOLIPOP