Creative Cables stigao u Hrvatsku

0
Creative Cables

Nakon otvorenja trgovina u Rimu, Milanu, Parizu i Bruxellesu, Creative Cables je stigao i u Zagreb! Inovativan brend koji nudi prepoznatljiv talijanski dizajn i proizvodnju u Italiji omogućit će vam jedinstven koncept uz kojeg sami stvarate svoja rasvjetna tijela.

Creative Cables

U Hrvatsku je stigao Creative Cables, inovativna talijanska kompanija uz koju rasvjeta u bilo kojem prostoru dobiva jednu sasvim drugačiju dimenziju. Asortiman proizvoda omogućuje individualiziran pristup svakom rasvjetnom tijelu – kupci sami biraju dijelove lampi, izgled kablova i sve ostale komponente od kojih slažu svoju idealnu rasvjetnu kombinaciju. Uz velik izbor gotovih proizvoda, komponente su dostupne za izradu stropnih, zidnih, podnih ili stolnih lampi.
„Drugačiji smo jer su naša rasvjetna tijela u potpunosti prilagodljiva željama i idejama kupaca. Neprestano nas vodi želja da potičemo kreativnost i zato korisnicima iznova stavljamo na raspolaganje nove zanimljive komponente od kojih lako mogu složiti originalnu lampu za sebe ili oduševiti drage osobe. Jedino ograničenje je vaša mašta“, izjavio je Guido Parenzan, product development manager Creative Cablesa.

Trgovina Creative Cables je svečano otvorena na zagrebačkoj Trešnjevci, na adresi Nova cesta 109.
„Kad se spoje vaša mašta i talijanski dizajn mogućnosti su gotovo bezbrojne. Ponosni smo što je i Zagreb od sada na listi gradova u kojim je Creative Cables prisutan i što ćemo i zahtjevnim zagrebačkim kupcima omogućiti da u svoj dom unesu vlastitu lampu koja nosi talijanski potpis“, izjavila je Tatjana Zormanić, direktorica tvrtke DU-MA, koja u Hrvatskoj zastupa Creative Cables.
Većina proizvoda kompanije Creative Cables je dizajnirana i proizvedena u Italiji, a kompanija neprestano surađuje s poznatim dizajnerima kako bi omogućila spoj modernih i tradicionalnih komponenti za različite stilove uređenja, ali i za potrebe svakog dizajnerskog ili arhitektonskog projekta.
Creative Cables je kompanija koja je osnovana 2008. godine u Torinu i već je prisutna u 20 zemalja svijeta. Prošle godine se našla na listi uglednog Financial Timesa kao jedna od najbrže rastućih europskih kompanija. Kupci diljem svijeta su oduševljeni mogućnošću da kvalitetna i pristupačna talijanska rasvjetna tijela kombiniraju prema vlastitim željama i idejama.