Dukat predstavio svoju online trgovinu – dukatshop.hr

1
DUKAT

Omiljeni proizvodi na vrata stižu u nekoliko klikova, a dostava može biti zakazana već za sljedeće prijepodne

 Zagrebački Dukat predstavio je svoju web trgovinu www.dukatshop.hr u kojoj potrošačima nudi kompletan asortiman s više od 300 Dukat, Sirela, President i Galbani proizvoda na jednom mjestu.

Cjelovit asortiman Dukata potrošačima je sada dostupan po najpovoljnijim cijenama te akcijskim cijenama najpopularnijih proizvoda. Tako dukatshop.hr „otvara svoja vrata“ s akcijskim cijenama nezaobilaznih blagdanskih namirnica: Dukat maslaca, President Zagrebačkog sira, Brzo&Fino Vrhnja za šlag, Sirela Ribanca i drugih popularnih proizvoda ove zagrebačke mljekare.

Dukat je otišao i nekoliko koraka dalje te svojim kupcima ponudio i ekskluzivnu ponudu sireva. Topljeni brie s tartufima, vintage cheddar, svježi kozji sir s bosiljkom, medom ili natur, mozzarella hruskavci, mimolette ili ementaler prutići… samo su dio jedinstvene ponude sireva koja je dostupna samo na dukatshop.hr.

Svi registrirani kupci sudjeluju u besplatnom Nagradnom programu i svakom kupnjom sakupljaju nagradne bodove koje mogu zamijeniti za dodatnih 10% popusta na ukupan iznos računa ili pak za atraktivne dodatke za kuhinju robnih marki Nicolas Vahé, House Doctor i dr., poput keramičke posudice za maslac, ribeža za tvrde sireve, pribora za rezanje i serviranje sireva, drvenog nožića za maslac i dr.

U prvoj fazi dostava kupljene robe je ograničena na šire područje Zagreba, a dostava može biti zakazana već za sljedeće prijepodne. Dostava „drugi dan“ jedna je od ključnih pogodnosti koje nudi Dukatova web trgovina, zajedno sa svježinom i „najboljim rokovima“ jer proizvodi sada putuju kratko i izravno od Dukata do potrošača.

Otvaranjem web trgovine Dukat iznova potvrđuje poziciju inovatora i predvodnika trendova u domaćoj mliječnoj industriji, nudeći svojim kupcima mogućnost kupnje iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma, bez potrebe odlaska u dućan.

MEDIA VAL