Pozdravite dugo i bezbrižno ljeto uz novitete iz Zona Vital linije

0
zona vital

Svima kojima nedostaje vremena za aktivnu brigu o svom zdravlju, dobro će doći sjajni noviteti iz Zone Vital: Ferrosorb, Skin, Hair & Nails i Vision kapsule

Ponovna druženja u prirodi s kolegama i prijateljima svi su jedva dočekali, a jedno takvo je ovog četvrtka na maksimirskom Vidikovcu organizirala Oktal Pharma, za sve one koji jedva čekaju ljeto, ali ga žele provesti što bezbrižnije. Osim svima dobrog znanog Zona Vital Natura kids spreja, koji je okupljene štitio od komaraca, predstavljene su i tri nove uzdanice Zona Vital linije: Ferrosorb, Skin, Hair & Nails i Vision kapsule.

Ferrosorb kapsule su dodatak prehrani sa živom kulturom mikroorganizma, željezom, folnom kiselinom  i vitaminom C koji povećava apsorpciju željeza. Željezo doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, a folna kiselina doprinosi normalnom stvaranju krvi.  O kosi, koži i noktima treba brinuti svakodnevno, a u tome uvelike pomažu i Skin, Hair & Nails kapsule, dodatak prehrani namijenjen očuvanju sjajne i bujne kose, podatne kože te čvrstih, nelomljivih noktiju. Sadrže cink, selen, biotin te vitamine A, B2 (riboflavin) i niacin. A kako biste pomogli svom vidu, odaberite nove Zona Vital Vision kapsule. One su dodatak prehrani namijenjen za održavanje normalnog vida, s cvijetom nevena, vitaminima A,C,E te mineralima, kromom, bakrom i cinkom sa sladilom. Vitamin A, ljekovita očanica, borovnica i cink doprinose održavanju normalnog vida.

O ovim su proizvodima okupljeni doznali sve od nutricionistkinje Karmen Matković Melki, brand managerice Zona Vital linije Martine Nole Sau te magistre Daniele Hočevar koja je naglasila:

“Unatoč izazovnim vremenima, nastavili smo razvijati brand Zona Vital kako bismo vam pružili dodatke prehrani i kozmetičke proizvode koji su kvalitetni i pouzdani. Kada posegnete za bilo kojim proizvodom Zona Vital, budite sigurni da ste odabrali formulaciju koja je napravljena prema najnovijim trendovima, s prirodnim aktivnim sastojcima te provjerena od strane liječnika ili nutriconista. Drago nam je da već dugo prepoznajete kvalitetu Zona Vital proizvoda i da ćete svakako isprobati i novitete u liniji: Vision, Ferrosorb i Kosa, koža, nokti. Mi, naravno, ne stajemo, nastavljamo s istraživanjima i razvojem linije te uskoro pripremamo nove proizvode u kojima ćete moći uživati.”

Uz predstavljanje noviteta, okupljeni su podijeljeni u timove te im je zadan izazov. Iz košara prepunih voća i povrća trebali su odabrati ono za koje smatraju da pomaže apsorpciji željeza u krvi, zdravlju kože, kose i noktiju, odnosno očuvanju vida i zatim napraviti smoothie. Svaki je smoothie simbolizirao koristi jednog od novih proizvoda, što im je žiri kasnije i otkrio.

Druženje na Vidikovcu je nastavljeno bezbrižno, zahvaljujući Natura Kids spreju, te uz zdrave zalogaje i smoothije, a vjerujemo kako će i noviteti, Ferrosorb, Skin, Hair & Nails i Vision kapsule, uskoro postati dio svačije kućne ljekarne.

ABECEDA KOMUNIKACIJE