Punjiva aluminijska boca, inovativno rješenje u asortimanu P&G šampona za kosu

0
aluminijska boca

PANTENE, HERBAL ESSENCES, AUSSIE I HEAD&SHOULDERS PREDSTAVLJAJU SVJETSKU SENZACIJU – ALUMINIJSKE BOCE ZA VIŠEKRATNU UPOTREBU I REFIL PAKIRANJA SVOJIH PROIZVODA

Kupnjom boce i refila sudjelujete u inicijativi „Učini dobru stvar“ koja pomaže u spašavanju morskih kornjača. Procter&Gamble pokreće inovaciju koja mijenja potrošačke navike diljem svijeta. Ovim korakom vodeće marke za njegu kose pomažu smanjiti upotrebu nove plastike (tzv. „virgin plastic“) za do 50%.

 Punjiva aluminijska boca vodećih šampona za kosu – Pantene, Herbal Essences, Aussie i Head&Shoulders – od sada je dostupna u trgovinama dm-a. Svjetska senzacija na području utjecaja na okoliš stigla je i u Hrvatsku i pomoći će da se upotreba nove plastike (tzv. „virgin plastic“) putem ovih brendova za kosu smanji za čak 50%. Uz to, njihovi praktični refili smanjuju upotrebu plastike za čak 60% u odnosu na uobičajenu ambalažu tih proizvoda. Procter&Gamble poduzeo je te inovativne korake kako bi nastavio biti snaga za dobro i pozitivna snaga za ljepotu u svijetu.

Plima plastike koju svaki dan vidimo oko sebe mora prestati rasti. Procter&Gamble svojim inovacijama omogućuje kućanstvima diljem svijeta da značajno smanje upotrebu plastike. Korištenjem ekološke aluminijske boce proizvodnja plastičnih boca će biti smanjena za čak 300 milijuna komada godišnje. Prekrasna, punjiva aluminijska boca omiljenih šampona za kosu samo je prvi korak prema odgovornoj ljepoti jer Procter&Gamble radi na brojnim inovacijama kojima će se značajno smanjiti utjecaj na okoliš do 2030. godine“, izjavila je marketing menadžerica za Procter&Gamble, Roberta Čirjak.

Brendovi Pantene, Herbal Essences, Aussie i Head&Shoulders dolazak boce za višekratnu upotrebu u Hrvatsku obilježavaju i lokalnom inicijativom pod nazivom „Učini dobru stvar“ koja će omogućiti vrijednu donaciju za zaštitu morskih kornjača. Ovi drevni gmazovi koji od pamtivijeka nastanjuju mora i oceane sada su među najugroženijim skupinama u svijetu. Samo u Jadranu se godišnje u ribarske alate ulovi više od 5000 morskih kornjača. Dio njih spašava Institut za istraživanje i zaštitu mora Plavi svijet. Kupnjom punjive boce šampona za kosu Pantene, Herbal Essences, Aussie i Head&Shoulders svaki kupac može sudjelovati u donaciji koja je namijenjena nabavi opreme potrebne za spašavanje i liječenje morskih kornjača.

aluminijska boca

Institut Plavi svijet vodi Oporavilište za kornjače u Malom Lošinju. Najčešća vrsta s kojom se susrećemo na području sjevernog Jadrana je glavata želva. Nažalost, zbog blizine naseljenih područja često dolazi do ozljeda slučajnim ulovom, a ozljede često nastaju i u kontaktu s plovilima. Morske kornjače su otporne i dobro se oporavljaju uz pruženu pomoć i zato smo ponosni što su se u našem Oporavilištu samo u ovoj godini uspješno oporavile 4 kornjače od kojih je jedna već puštena u more. U postupku smo proširenja svojih kapaciteta i nabave dodatne opreme za potrebe Oporavilišta te će nam donacija kompanije Procter&Gamble biti od iznimne pomoći u daljnjem radu“, izjavila je predsjednica Instituta Plavi svijet, Jelena Basta.

aluminijska boca

U inicijativi pod nazivom „Učini dobru stvar“ možete sudjelovati od 1. travnja do 30. travnja  2021. kada kupnjom višekratne aluminijske boce i pripadajućih refila u trgovinama dm-a omogućujete prikupljanje donacije u iznosu od 50.000 kn za pomoć Oporavilištu morskih kornjača za koje brine Institut Plavi svijet.

Pri kupnji aluminijske boce za uspomenu na dar dobivate i eko bijelu majicu brenda Brokula.

AMBRELA KOMUNIKACIJE