Udruga Kolibrići leti na krilima Medvedgradovog piva Sretno dijete

0
sretno dijete

Za svoj treći rođendan Sretno dijete, još jedno humanitarno pivo iz Pivovare Medvedgrad, odlučilo je pomoći Udruzi Kolibrići, koja brine o vitalno ugroženoj djeci

Sretno dijete polako raste, ove godine će proslaviti treći rođendan. Za svoju treću godišnjicu Sretno dijete, humanitarno pivo iz Pivovare Medvedgrad, odlučilo je dio zarade proslijediti Udruzi Kolibrići, koja je osnovana prije 10 godina na inicijativu roditelja vitalno ugrožene djece s ciljem poboljšanja njihovih osnovnih životnih uvjeta.

„Kolibrići su životno ugrožena djeca različitih medicinskih dijagnoza. Većina djece ne može govoriti, kretati se, disati samostalno i ovisna su o aparatima koji ih održavaju na životu i neprestanoj roditeljskoj skrbi. Osim toga, moralna i prijateljska podrška od neprocjenjive su važnosti. Naš slogan je ‘I ja sam dijete’, a njime Udruga nastoji javnosti približiti djecu Kolibriće i ukazati da se na prvom mjestu, ispred dijagnoza i aparata, nalazi dijete”, objasnila nam je predsjednica Udruge Marina Magdić.

Za one koji ne znaju, Sretno dijete je session IPA s 4,1 % alkohola te ugodnih 35 jedinica gorčine, i kao takva je idealna za ljetne vrućine. Kako ove godine predviđaju toplinske valove, a neke smo već preživjeli, tako su u Pivovari Medvedgrad odlučili Sretno dijete napuniti u velike 0,5 L boce, za još veću dozu rashladne tekućine. Upravo zbog svoje pitkosti ovo pivo je već na svojoj premijeri prije tri godine dobilo i poznati opis koji stoji do danas – klizi kao dijete niz tobogan.

„Pivovara Medvedgrad oduvijek podržava i podiže svijest o onima kojima pomažu, kao i onima kojima je pomoć potrebna. Ujedno je to jedna od niti vodilja našeg projekta Dobri duh, kroz koju želimo pozitivno utjecati na zajednicu u kojoj djelujemo. Tako su i nastala naša humanitarna piva, Zeko je reko i Sretno dijete, kojeg smo ove godine posvetili Udruzi Kolibrići“, rekao je voditelj marketinga i prodaje Ivan Nauković.

Kao i ranijih godina, tako su se i ove godine u ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju uključili  i partnerski ugostiteljski objekti u kojima možete uživati u Sretnom djetetu, ali i ostalim Medvedgrad pivima, a oni su redom: Bobi&Rudi, Coffe bar Don, Caffe bar Daba, Caffe bar Degusto, Pivnica Kaj god, Caffe bar Dvorište, Caffe bar X, Caffe bar Horvati, Mali bar.

Od svake prodane boce Sretnog djeteta 1 kuna odlazi za Kolibriće, a 2 kune od svake litre točene verzije ove Session IPA-e. Humanitarno pivo je dostupno od četvrtka 8. srpnja, toplotni val je u tijeku. Drugim riječima – kupi pivo i doniraj – u jednom od lokala, pivnica Medvedgrad ili na Zamado webshopu.

PIVOVARA MEDVEDGRAD PR