Jesenski prijedlozi Zlatarne Celje

1
ZLATARNE CELJE

Zlatni tonovi jeseni savršeno pristaju uz zlatne kolekcije Zlatarne Celje. Toplina i nježnost koju prenose bezvremenskim dizajnom i istančanom ljepotom nakita učinit će jesenske dane zavodljivim i modno usklađenim.

Kolekcija Triumph of Love ispreplitanjem dva moćna simbola, pobjedničkog vijenca i srca, ističe apsolutnu dominaciju ljubavi nad svime. Kolekcija odiše elegancijom i profinjenošću, a dizajnerica Zlatarne Celje Désirée Kolarec inspiraciju za poruku ljubavnih pobjeda je pronašla u drevnim Olimpijskim igrama.

U zlatnoj kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

A u periodu u kojemu je kretanje nepredvidivo i često se osjećamo kao da se krećemo u cik cak smjerovima, Zlatarna Celje predlaže mladenačku srebrnu kolekciju Zig Zag. Odabrani set plavih i bijelih kristala pravi su uvod u hladnije dane i svojim geometrijskim oblikom sugeriraju da put do sreće nikad ne vodi ravno. Bijeli kristali odražavaju najljepše životne trenutke, a plavi predstavljaju one iz kojih crpimo životne mudrosti. Kolekcija odgovara ambicioznim osobama koje svoje trenutke na putu do sreće vole začiniti atraktivnim i smislenim modnim dodacima.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite u poslovnicama diljem Hrvatske: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.

Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.

AMBRELA KOMUNIKACIJE