Zlatarna Celje : nakit za ljubav

0
ZLATARNE CELJE

U mjesecu zaljubljenih zaigrajte na kartu ljubavi. Zlatne, srebrne i kolekcije od nehrđajućeg čelika s motivima srca zauvijek ostavljaju trag ljubavi i odanosti voljnoj osobi.

Raznolik izbor nakita prilagodljiv je različitim stilovima. No, jedno im je zajedničko. Poruka ljubavi na svim jezicima, u svim kulturama i bez obzira na vrijeme i prostor.

„Zlatarna Celje posebnu pozornost posvećuje upravo ljubavi i taj osjećaj traje više od 170 godina. Osim globalno prepoznatljivog simbola srca Zlatarna Celje ljubav podržava i zaručničkim i vjenčanim prstenjem koje mladenci mogu čak dizajnirati prema vlastitim željama i uz pomoć naših dizajnera. Vjera u ljubav sada nam je potrebnija više nego ikad“, izjavio je marketing menadžer Zlatarne Celje, Jure Cekuta.

Kolekcije Zlatarne Celje je moguće razgledati uz poštivanje svih epidemioloških mjera u poslovnicama diljem Hrvatske.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.

Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.

AMBRELA KOMUNIKACIJE